Log ind

ARRANGEMENTER

Lederårsmøde


Er du pædagoguddannet leder og medlem af BUPL? Så inviterer Lederforeningen til årsmøde i DGI Byen. Kom med til en dag, hvor vi skal blive klogere gennem faglige oplæg, debattere lederforeningens arbejde og afholde valg til foreningens bestyrelse.


Årsmøde i Lederforeningen, BUPL Hovedstaden

Vores lokale lederforening inviterer pædagoguddannede ledere, der er medlem af BUPL, til årsmøde i . Årsmødet kombinerer faglige oplæg og debat med diskussion af lederforeningens arbejde og valg til foreningens bestyrelse.

I år har vi inviteret Kurt Klaudi Klausen til at holde oplæg om god ledelse. Han vil tale ud fra betydningen af human ledelse, og hans opfattelse af betydningen af decentralising og ledelse i opadgående retning. Det giver stærke argumenter for, at man skal tillægge decentrale lederes viden om en større betydning når man snakker om ledelse og ledelsesvilkår. De ved, hvornår deres ledelse skaber mulighed for at pædagogerne øger den pædagogiske kvalitet i arbejdet og, hvilke betingelser der skal være tilstede for at det sker.

Om eftermiddagen kommer No Emil Kampmann og fortæller om et helt nyt, og endnu ikke afsluttet, projekt om udvikling af evalueringskultur. Det er en del af kulturen, og en af lederens helt centrale ansvarsområder at arbejde med evaluering som faglighed. Det er også relevant når vi skal finde ud af, hvordan vi kan have dialog om pædagogisk kvalitet.

Ind i mellem afholder vi så det formelle årsmøde, hvor lederforeningens lokale formand Kirsten Bergstrup og resten af bestyrelsen vil fortælle om årets arbejde og drøfte, hvilke områder lederforeningen skal have fokus på fremadrettet.

Mødet afholdes i DGI Byen d. 14. september 2021 fra kl. 9:00 til ca. 15:30.

Tid og sted

 • Tirsdag den 14. september 2021
 • Kl.09.00 - 15.30
 • DGI-byen, Tietgensgade, København, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 9. september 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-09-14 09:00:00 2021-09-14 15:30:00 Europe/Copenhagen Lederårsmøde Er du pædagoguddannet leder og medlem af BUPL? Så inviterer Lederforeningen til årsmøde i DGI Byen. Kom med til en dag, hvor vi skal blive klogere gennem faglige oplæg, debattere lederforeningens arbejde og afholde valg til foreningens bestyrelse. DGI-byen, Tietgensgade, København, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  dal@bupl.dk