Log ind

ARRANGEMENTER

Lederårsmøde 2021 :: BUPL Nordsjælland


Den lokale lederforening i BUPL Nordsjælland inviterer til årsmøde med et spændende program fredag den 17. september 2021 kl. 08.30 - 14.00. Glæd dig til en spændende og inspirerende dag i selskab Elsebeth Hauge, der vil sætte fokus på lederskam og værdifuld innovation.


På årsmødet får du mulighed for at debattere den lokale lederbestyrelses arbejde og de aktuelle ledelsesudfordringer med dine lederkollegaer.

Oplæg

Også i år byder vi på et spændende og måske særligt udfordrende oplæg. Vi har inviteret Elsebeth Hauge, som vil have os til at få øje på vores lederskam, så vi med åbne øjne og erkendelse kan genetablere troværdighed og skabe værdifuld innovation.

Når ledere skjuler handlinger, holdninger og egenskaber, giver det utroværdig ledelse, der bremser engagementet og slukker den visionære kraft. Det skaber værdiløs distance mellem lederne og afføder stress og udbrændthed blandt medarbejderne.

Elsebeth Hauge har gennem sine lederstillinger i bl.a. Vestas, Aarhus Kommune og Undervisningsministeriet et solidt praktisk og teoretisk kendskab til de processer, magtkampe og korridorsnakke, der huserer på ledelsesgangene i store danske organisationer. Oplægget bygger på bogen Lederskam, der med sine fortællinger fra 25 danske
ledere og topchefer giver mulighed for at få øje på din egen og andres skam, og vende det til værdifuld handlekraft.

 


Program
 • Ankomst, kaffe/te og let morgenmad
 • Velkomst og morgensang v/ OIe Nielsen og Pernille Riis
 • Oplæg v/ Elsebeth Hauge
 • Pause
 • Øvelse
 • Walk ‘n Talk
 • Fælles opsamling og afslutning
 • Vi slutter dagen med en god frokost
Download program

Download program

 

LLB BUPL Nordsjælland fagpolitiske fokusområder

LLB BUPL Nordsjælland fagpolitiske fokusområder

 


Der er ikke valg til BUPL’s lokale lederforeningsbestyrelse i 2021

Der er ikke valg til bestyrelsen på Lederårsmødet i år.

Er du optaget af ledernes arbejdsvilkår, og vil du have indflydelse på hvilke aktiviteter og indsatser BUPL tilbyder ledermedlemmer, så meld dig til BUPL Nordsjællands lederforeningsbestyrelse ved lederårsmødet i 2022.

Vi mødes ca. 1 gang om måneden og diskuterer alt fra minimumsnormeringer, planlægning af ledelseskonference, lønpolitik på lederområdet og andre temaer der er aktuelle for pædagogiske ledere. Bestyrelsesarbejdet giver dig mulighed for at netværke på tværs af kommunerne og giver indsigt og indflydelse på, hvordan BUPL arbejder for at styrke lederområdet i Nordsjælland.

Du kan stille op direkte på lederårsmødet, og du er mere end velkommen til at tage kontakt til Pernille Riis, formand for BUPL Nordsjælland, hvis du har spørgsmål.

 


Praktisk information

Hvornår: Fredag d. 17. september 2021 kl. 08.30 – 14.00 inkl. frokost

Hvor: Pharmakon, Milnersvej, 3400 Hillerød

Hvem: For ledermedlemmer i BUPL Nordsjælland (kun for medlemmer)

Tilmelding: Tilmelding nødvendig af hensyn til forplejning mv.

Tilmeldingsfrist: 10. september 2021

Pris: GRATIS

 


Parkering

Der er gode parkeringsmuligheder ved Pharmakon. Er der ikke flere pladser foran bygningen, så kør om bag bygningen.

 


COVID-19 og vores forholdsregler

BUPL Nordsjælland er stærkt optaget af, at alle skal kunne føle sig trygge ved at deltage i vores arrangementer. Vi indgår for hvert arrangement i et tæt samarbejde med kursusstedet om at overholde og tydeliggøre alle retningslinjer og sundhedsmyndighedernes anbefalinger, hvad angår smitterisiko og COVID-19.

Hvis du har brug for yderligere information, så skriv eller ring endelig til os. Vi gør vores yderste for at overholde at minimere risikoen for smitte.

 

Tid og sted

 • Fredag den 17. september 2021
 • Kl.08.30 - 14.00
 • Pharmakon, Milnersvej, Hillerød, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 15. september 2021 12:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-09-17 08:30:00 2021-09-17 14:00:00 Europe/Copenhagen Lederårsmøde 2021 :: BUPL Nordsjælland Den lokale lederforening i BUPL Nordsjælland inviterer til årsmøde med et spændende program fredag den 17. september 2021 kl. 08.30 - 14.00. Glæd dig til en spændende og inspirerende dag i selskab Elsebeth Hauge, der vil sætte fokus på lederskam og værdifuld innovation. Pharmakon, Milnersvej, Hillerød, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Spørgsmål?

  Pernille Riis
  Formand for BUPL Nordsjælland
  Tlf: 2178 0670
  Email: pri@bupl.dk