Log ind

ARRANGEMENTER

AFLYST- Ledelseskonference: Hvordan kan vi håndtere stress blandt medarbejderne – og hvordan kan vi håndtere vores egen?


Målet med konferencen er, at deltagerne får redskaber til at analysere stressproblemstillinger, skabe dialog om stress og få ideer til, hvordan man som leder kan håndtere stresssituationer og egen stress.


Hvorfor den konference?

Stress resulterer i store menneskelige, kompetencemæssige og økonomiske tab for den stressede og for arbejdspladsen. Håndteringen af stress er vanskelig. Vi ved, at den måde lederen reagerer og handler på, når stresssituationer opstår på arbejdspladsen, er helt afgørende for om situationerne afhjælpes eller forværres. Vi ved, at lederen selv har stor risiko for stress og det påvirker hele arbejdsmiljøet og arbejdets kvalitet.
Målet med konferencen er, at deltagerne får redskaber til at analysere stressproblemstillinger, skabe dialog om stress og få ideer til, hvordan man som leder kan håndtere stresssituationer og egen stress.

Hvad er stress egentlig?

Hvordan forebygger man stress i en presset organisation?

Hvordan kan man skabe et arbejdsmiljø, der kan få den stressede medarbejder tilbage?

Hvordan kan man som leder forholde sig til egen stress, når man samtidig skal håndtere andres stress?

Mød blandt andre Malene Friis Andersen (NFA), Mette Kjærgaard Svendsen (AMK), Ghita Vejlbo (LOF/KP), Janne Skakon (Institut for psykologi/KU) og medlemmer af Stressforeningen.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her

Arrangører:
Ledelse, Organisation og Forvaltning (LOF) på Københavns Professionshøjskole og Stressforeningen i samarbejde med BUPL Hovedstaden, HK Hovedstaden, Landsforeningen af Socialpædagoger og Skolelederforeningen i København

Tid og sted

  • Torsdag den 16. april 2020
  • Kl.09.00 - 16.00
  • Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København, København V, Danmark
  • Tilføj begivenhed til kalender 2020-04-16 09:00:00 2020-04-16 16:00:00 Europe/Copenhagen AFLYST- Ledelseskonference: Hvordan kan vi håndtere stress blandt medarbejderne – og hvordan kan vi håndtere vores egen? Målet med konferencen er, at deltagerne får redskaber til at analysere stressproblemstillinger, skabe dialog om stress og få ideer til, hvordan man som leder kan håndtere stresssituationer og egen stress. Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København, København V, Danmark BUPL

    Spørgsmål

    Henriette Brockdorff