Log ind

ARRANGEMENTER

Ledelse i en ny fremtid


Konference for ledere af ledere er for dig, der gerne vil have faglige input og udveksle erfaringer med kollegaer, uanset om du gerne vil blive klogere på ledelse i en tid med og efter COVID-19-krisen, eller trænger til et inspirerende pusterum med kollegaer.


Hvornår: 3 – 4. september 2020

Hvor: Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart


Årets konference for ledere af ledere retter blikket indad og fremad og ser på, hvilken ledelse fremtiden kalder på. Selv om samfundet lige nu er præget af COVID-19, så kommer der også en tid, hvor vi igen kan forsamles og sætte fornyet kurs med afsæt i de erfaringer, vi har fået undervejs.

Med konferencen sætter vi derfor fokus på spørgsmål som: Hvilken ledelse kalder fremtiden på og hvordan skaber man stærke fortællinger, der giver ny vind i sejlene? Hvad kan vi som ledere lære af COVID-19-krisen og hvordan kommer man succesfuldt igennem en svær periode?

Det sætter vi spot på ved at invitere en fremtidsforsker til at fortælle, hvordan hun ser fremtidens ledelse i den offentlige sektor. Derudover bringer Camilla Sløk os tættere på, hvordan ledere håndterer ansvar og skyld og Ebbe Lavendt kommer med viden og værktøjer til at komme succesfuldt igen efter en svær periode.

Karsten Mellon gør os klogere på, hvordan vi skaber modige ledere og modige organisationer og konsulentvirksomheden Villa Venire indfører os i pragmatisk ledelse og guider igennem en proces, hvor du får mulighed for at styrke din fortælling som leder.

Konferencen afholdes som noget nyt over to dage for at inspirere til mere dialog på tværs og er for dig, der gerne vil have faglige input og udveksle erfaringer med kollegaer, uanset om du gerne vil blive klogere på ledelse i en tid med og efter COVID-19-krisen, eller trænger til et inspirerende pusterum med kollegaer.

Hent og læs: programmet for konferencen (pdf)

Pris for deltagelse i konferencen:

 • Pris inkl. overnatning og forplejning, som medlem af BUPL: 3.495 kr.
 • Pris inkl. overnatning og forplejning som ikke-medlem af BUPL: 4.995 kr.
 • Pris uden overnatning og middag som medlem af BUPL: 2.745 kr.
 • Pris uden overnatning og middag som ikke-medlem af BUPL: 4.245 kr.
 • For ansatte i BUPL gælder samme pris, som for medlemmer af BUPL.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding er onsdag den 12. aug. 2020, men tilmeld jer allerede nu, da det er først til mølle. Tilmelding og betaling er bindende. Bliver du selv forhindret i at deltage, kan en anden leder overtage din plads.

Hvis det ifølge sundhedsmyndighederne ikke er forsvarligt at gennemføre arrangementet, tilbagebetales det fulde beløb. Hvis sundhedsmyndighederne ændrer deres vilkår for at forsamles, kan vi blive nødt til at ændre i programmet evt. med kort varsel.

Tid og sted

 • Torsdag den 3. september 2020
 • Kl.09.30 - 22.00
 • Fredag den 4. september 2020
 • Kl.09.00 - 13.00
 • Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 12. august 2020 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-09-04 09:00:00 2020-09-04 13:00:00 Europe/Copenhagen Ledelse i en ny fremtid Konference for ledere af ledere er for dig, der gerne vil have faglige input og udveksle erfaringer med kollegaer, uanset om du gerne vil blive klogere på ledelse i en tid med og efter COVID-19-krisen, eller trænger til et inspirerende pusterum med kollegaer. Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart BUPL

  Spørgsmål

  Spørgsmål om konferencen:
  Lederkonsulent Pia Vinther Dyrby, pvd@bupl.dk eller tlf. 61 96 41 61 (om indhold)
  Ledersekretær Mariane Hvestendahl, mhv@bupl.dk eller 35 46 52 75 (om tilmelding)