Log ind

ARRANGEMENTER

Konference: Fritidspædagogik og den frie tanke – hvor er vi på vej hen?


Konferencen - Fritidspædagogik og den frie tanke - hvor er vi på vej hen? - stiller skarpt på fastholdelse af fritidspædagogikken i børns fritidsrum. Det gør vi ved at give blik på og nuancering af, hvorfor fritidspædagogikken er til gavn for alle børn og giver dem mulighed for at øve sig i elementer som at være deltagende, være kritiske og være i fællesskaber.


Kom til konference om fritidspædagogik, hvor vi gennem oplæg og drøftelser, sætter fritidspædagogikken på dagsorden – fordi børn og unges fritidsliv skal prioriteres og værnes om.

Konferencen stiller skarpt på fastholdelse af fritidspædagogikken i børns fritidsrum. Det gør vi ved at give blik på og nuancering af, hvorfor fritidspædagogikken er til gavn for alle børn og giver dem mulighed for at øve sig i elementer som at være deltagende, være kritiske og være i fællesskaber.

Konferencen vil bestå af både oplæg og workshops med forskere, som har et indgående kendskab til det fritidspædagogiske felt.

Du kan blandt andet høre oplæg og deltage i workshops med: Lea Ringskou og David Thore Gravesen Lektorer fra VIA UC, Mette Stæhr Uddannelsesleder fra Absalon Professionshøjskole, Lærke Testmann Ph.d. stud. Adjunkt København Professionshøjskole, Lisbeth Madsen Lektor på Københavns Professionshøjskole, samt Nils Falk Ph.d. Stud. adjunkt på DPU.

Arrangementet er gratis og for alle med interesse for området. Tilmelding nødvendig.

Torsdag d. 24. september 2020 på Københavns Professionshøjskole fra 9.00.-15.30
(Husk at melde afbud, hvis du ikke kan deltage alligevel)
Hvis du kun kan deltage om formiddagen er det også muligt, mere information samt tilmelding til workshops kommer senere.

Tid og sted

 • Torsdag den 24. september 2020
 • Kl.09.00 - 15.30
 • Københavns Professionshøjskole, Humletorvet, København V, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 20. september 2020 00:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-09-24 09:00:00 2020-09-24 15:30:00 Europe/Copenhagen Konference: Fritidspædagogik og den frie tanke – hvor er vi på vej hen? Konferencen - Fritidspædagogik og den frie tanke - hvor er vi på vej hen? - stiller skarpt på fastholdelse af fritidspædagogikken i børns fritidsrum. Det gør vi ved at give blik på og nuancering af, hvorfor fritidspædagogikken er til gavn for alle børn og giver dem mulighed for at øve sig i elementer som at være deltagende, være kritiske og være i fællesskaber. Københavns Professionshøjskole, Humletorvet, København V, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Morten Petersen, mop@bupl.dk