Log ind

ARRANGEMENTER

Konference for ledere: Hvordan præger vi forandringerne til det bedre? AFLYST


Hør et foredrag med håb til alle, der ønsker præge forandringer til det bedre. Vi bilder ledere ind, at det er en helt naturlig ting, at folk har modstand mod forandringer. Men er myten om modstand i virkeligheden en af de mest skadelige myter i moderne ledelse?


Vi sætter forandringer og måden vi håndterer dem på til debat med Christian Ørsted, som skrev ‘Livsfarlig ledelse’. Nu er han aktuel med ‘Fatale forandringer’ om de af de mest skadelige myter om forandringer: Myten om modstand. Den er fatal for både mennesker og resultater. Troen på modstand bliver en selvopfyldende profeti og spænder ben for det samarbejde vi har brug for når vi skal håndtere konstante skiftende krav til effektiviseringer, resultater og målinger. ’Fatale forandringer’ er en bog med håb for alle os, der kan se, at der er noget, der kunne være bedre, og som har lyst til at præge det og på dagen vil Christian give inspiration og redskaber til at vi kan lykkes bedre med forandringer. Sammen.

Christian Ørsted

Christian Ørsted er ledelsesrådgiver (cand.merc.), forfatter og foredragsholder og har i mere end 20 år undervist og rådgivet tusindvis af ledere i danske og internationale virksomheder og organisationer.

Christian Ørsted rådgiver om ledelse, arbejdsmiljø og organisationsudvikling og er desuden fast klummeskribent på Berlingske Business. Forfatter til flere ledelsesbøger, senest bestselleren »Livsfarlig ledelse«, der indtil videre er udkommet i 20 oplag og aktuel med »Fatale forandringer«, som allerede er ude i 3. oplag og nr. 1 på både Politikens og Saxos bestsellerlister.

Bog: Fatale forandringer, Forstå forandringsledelse i en uforudsigelig verden

Pris:

Medlemspris for deltagelse og bog: 550,- kroner

Pris for ikke medlemmer: 950,- kroner

 

 

 

 

 

Tid og sted

 • Onsdag den 9. juni 2021
 • Kl.14.00 - 18.00
 • Vilcon Hotel & Konferencegaard, Lorupvej, Slagelse, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 24. maj 2021 10:00.
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-06-09 14:00:00 2021-06-09 18:00:00 Europe/Copenhagen Konference for ledere: Hvordan præger vi forandringerne til det bedre? AFLYST Hør et foredrag med håb til alle, der ønsker præge forandringer til det bedre. Vi bilder ledere ind, at det er en helt naturlig ting, at folk har modstand mod forandringer. Men er myten om modstand i virkeligheden en af de mest skadelige myter i moderne ledelse? Vilcon Hotel & Konferencegaard, Lorupvej, Slagelse, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Jørgen Grüner
  Faglig konsulent, kommunesager
  Telefon: +45 35 46 58 05
  Mobil: +45 20 24 21 18
  Email: midt@bupl.dk

  Susie Møller
  Sekretær, webredaktør
  Direkte: +45 35 46 57 98
  Email: midt@bupl.dk