Log ind

ARRANGEMENTER

Konference: Børn, unge og køn (Aarhus og Østjylland)


Vi er vokset op med en traditionel kønsopfattelse som den dominerende kønsopfattelse, og det samme er generationer før os, så vi tænker ikke over det, når vi handler stereotypt. Det kulturlige er blevet det naturlige, og vi bruger automatreaktionen.


Men hvordan arbejder pædagoger professionelt med at nedbryde kønsstereotyper i kulturen til gavn for alle børns udvikling, trivsel og læring? Og hvilken samfundsmæssig betydning har det, at vi ikke er bevidste om kønsstereotyper og normers begrænsende betydning?
Oplæg ved Cecilie Nørgaard, uddannelses– og kønssociolog og direktør i firmaet Mangfold.

Program
09.30 – 10.00 Morgenkaffe
10.00 – 12.00 Oplæg v. Cecilie Nørgaard, der i sit 1. oplæg slår fast, at der er forskel på, hvad vi siger, og hvad vi gør, i vores såkaldte ligestillede demokrati.
Der indlægges 15 min. pause, efter oplægsholderens valg.
12.00 – 13.00 Frokost
13.00 – 15.00 Oplæg fortsat v. Cecilie Nørgaard: Hvordan arbejder pædagoger professionelt med at nedbryde kønsstereotyper i kulturen til gavn for alle børns udvikling, trivsel og læring.
14.00 – 14.15 Kaffe m. kage
15.00 Tak for i dag

Pris
Medlemmer af BUPL: 395 kroner
PLS’ere, pensionister og ledige: Gratis
Øvrige faggrupper under FH (Fagbevægelsens Hovedorganisation): 1.000 kroner

BUPL refunderer ikke eventuelle udgifter til vikar, p-afgift, transport m.v.

Sted
Som udgangspunkt afholdes konferencen i Smedien, Værkmestergade 7, 8000 Aarhus C, men der tages forbehold for ændringer, i tilfælde af mange tilmeldinger.

Målgrupper
Pædagoger og ledere, der er medlem af BUPL Århus og BUPL Østjylland, er velkomne på konferencerne.

Afbud
Tilmeldingen er bindende, men bliver du forhindret i at deltage, kan du sende en kollega i stedet for. Du skal blot sende os en mail (aarhus@bupl.dk) med kollegaens navn senest den 17. september kl. 12.
Under alle omstændigheder vil vi gerne have besked, da der er forplejning til arrangementet.

Det skal du selv være særlig opmærksom på
Vi forbeholder os ret til at ændre i programmet, stedet etc., hvorfor du bør holde dig opdateret på denne side. Du modtager ikke en reminder-mail op til selve arrangementet.

Tid og sted

 • Onsdag den 22. september 2021
 • Kl.09.30 - 15.00
 • Centralværkstedet, Værkmestergade, Aarhus, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 15. september 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-09-22 09:30:00 2021-09-22 15:00:00 Europe/Copenhagen Konference: Børn, unge og køn (Aarhus og Østjylland) Vi er vokset op med en traditionel kønsopfattelse som den dominerende kønsopfattelse, og det samme er generationer før os, så vi tænker ikke over det, når vi handler stereotypt. Det kulturlige er blevet det naturlige, og vi bruger automatreaktionen. Centralværkstedet, Værkmestergade, Aarhus, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Næstformand Helle Ebsen, hee@bupl.dk