Log ind

ARRANGEMENTER

Kom til virtuelt arrangement med Svend Brinkmann om ’pædagogik i præstationssamfundet’ – OBS der er ikke flere ledige pladser


Hvad betyder præstationskulturen for børn og unge? Hvordan skærmer vi dem mod udviklingstyranniet, uden samtidig at bremse deres udvikling? Og hvad betyder det for pædagogerne? Hvordan står vi vagt om børn og unges ret til at dannes og udvikle sig som mennesker – og vagt om vores fag og faglighed?


Professor i psykologi på Aalborg Universitet Svend Brinkmann holder oplæg om pædagogik i præstationssamfundet og interviewes derefter af Elisa Rimpler, formand for BUPL.

Tilmeld dig og bliv klogere på tidsånden og på, hvordan man står fast på sin faglighed, når verden rundt om vil bestemme, hvad der skal ske i det pædagogiske arbejde. Og hvordan man står fast, når pædagogfaget ikke passer ind i tidens fremherskende idéer om, at alt skal kunne måles og vejes.

Arrangementet streames direkte torsdag d. 4. marts kl. 17-18 og er kun for pædagoger og ledere, der er medlem af BUPL.

Hvis du tilmelder dig, men alligevel ikke kan deltage, så frameld dig hurtigst muligt via mail til maf@bupl.dk, så en anden kan få din plads.

Deltagelse er gratis, men der opkræves et gebyr på 100 kr. for udeblivelse.

Tid og sted

 • Torsdag den 4. marts 2021
 • Kl.17.00 - 18.00
 • BUPL Forbund, Sundkrogskaj, København, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 12. februar 2021 16:00.
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-03-04 17:00:00 2021-03-04 18:00:00 Europe/Copenhagen Kom til virtuelt arrangement med Svend Brinkmann om ’pædagogik i præstationssamfundet’ – OBS der er ikke flere ledige pladser Hvad betyder præstationskulturen for børn og unge? Hvordan skærmer vi dem mod udviklingstyranniet, uden samtidig at bremse deres udvikling? Og hvad betyder det for pædagogerne? Hvordan står vi vagt om børn og unges ret til at dannes og udvikle sig som mennesker – og vagt om vores fag og faglighed? BUPL Forbund, Sundkrogskaj, København, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Skriv til Marianne på maf@bupl.dk.