Log ind

ARRANGEMENTER

Kom til DHL-stafet sammen med BUPL Nordjylland OBS: Ændring af tid og lokation


OBS: Arrangementet er flyttet til den 1. september 2021 og foregår Lindholm Strandpark. Sammensæt dit hold af pædagogkolleger - alle kan være med og der er ingen krav for at deltage i den festlige og folkelige stafet, hvor du både får motion og samvær i nogle hyggelige timer.


ARRANGEMENTET ER KUN FOR MEDLEMMER AF BUPL NORDJYLLAND.

OBS! DER ER IKKE FLERE PLADSER. DU KAN SKRIVE DIG PÅ VENTELISTEN!!!!

Vil du være med til en dejlig løbe- eller gåtur til DHL-stafetten onsdag den 1. september 2021? Saml et hold på 5 personer og send alle ud på en 5 km. rundstrækning. Efter løbe- eller gåturen er der hygge med mad og vin i Kildeparkens grønne omgivelser.

BUPL Nordjylland har lejet et stort telt, hvor alle medlemmer mødes før, under og efter stafetten. Der er åbent i teltet fra kl. 17.00. BUPL Nordjylland sørger for gratis t-shirts til alle tilmeldte medlemmer. Du får udleveret din t-shirt i teltet. Der kan vælges mellem følgende størrelser: S, M, L, XL og XXL.

Ruterne

Løbeholdene starter kl. 18.00 og gåholdene starter kl. 18.30. Begge ruter er på 5 km. På løbeholdene løber deltagerne med en stafet én ad gangen. På gåholdet følges alle ad ruten rundt.

Pris

Det er gratis for medlemmer af BUPL Nordjylland at deltage i arrangementet. Derfor har BUPL Nordjylland også en forventning om, at man møder op, når man er tilmeldt arrangementet.

Hvis du af en eller anden grund bliver forhindret, så skriv venligst til BUPL Nordjylland på bupl-nordjylland@bupl.dk

Ud over en t-shirt får alle deltagere og et gratis startnummer, mad og drikke.

Tilmelding

Der er 100 pladser i alt. 75 pladser er til 15 gåhold og 25 pladser er til 5 løbehold. Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. Der er tilmeldingsfrist tirsdag den 10. august 2021 kl. 23.59.

Der kan kun tilmeldes én person ad gangen. I feltet ‘Bemærkninger’ bedes du skrive om du vil på et ‘Løbehold’ eller ‘Gåhold’. Du må også gerne skrive navnene på din kolleger, så I kommer på samme hold.

Tid og sted

 • Onsdag den 1. september 2021
 • Kl.17.00 - 21.00
 • Lindholm Strandpark, Nørresundby, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 10. august 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-09-01 17:00:00 2021-09-01 21:00:00 Europe/Copenhagen Kom til DHL-stafet sammen med BUPL Nordjylland OBS: Ændring af tid og lokation OBS: Arrangementet er flyttet til den 1. september 2021 og foregår Lindholm Strandpark. Sammensæt dit hold af pædagogkolleger - alle kan være med og der er ingen krav for at deltage i den festlige og folkelige stafet, hvor du både får motion og samvær i nogle hyggelige timer. Lindholm Strandpark, Nørresundby, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Susanne Højgaard

  Næstformand BUPL Nordjylland

  E-mail: shj@bupl.dk

  Mobil 61 20 74 39