Log ind

ARRANGEMENTER

Kan du mærke din røv, Else?


Kom med til et fantastisk medlemsarrangement med foredragsholder, forfatter og kommunikationsekspert Rune Strøm, når han dykker ned i emner som følelsernes magt og relationernes betydning.


I foredraget fortæller Rune Strøm, at når vi går gennem livet, vil vi alle opleve svære følelser, belastende tanker og bøvlede relationer og det er helt normalt.

Rune fortæller, at hvis de svære følelser sætter sig fast og bliver kroniske, kan der være skabt et fundament for traumer, diagnoser og menneskeligt forfald. Omvendt mener Rune bestemt ikke kun, at kriser og konflikter medfører dårligdomme. De kan derimod være springbræt til nødvendige og opbyggende forandringer. Kriser kan fungere som mulighed for fornyelse, vækst eller meningsfuld forandring. Det som er vigtigt er, hvordan vi reagerer på livets modgang.

Gennem personlige historier kommer Rune med redskaber til, hvordan vi kan leve et liv med mening. Også når livet gør ondt.

Tid: Onsdag den 9. februar 2022 kl. 16.00 – 20.00

Sted: BUPL Nordjylland, Niels Jernes Vej 8 B, 9220 Aalborg Øst

Målgruppe: Leder, tillidsrepræsentant og arbejdsmiljørepræsentant (TRIO)

Tilmelding: Der er tilmeldingsfrist den 23. januar 2022 kl. 23.59

Forplejning: Der serveres sandwich og sodavand

Kørselsgodtgørelse: Der gives kørselsgodtgørelse fra privatadresse til kursusstedet. Hvis du er i egen bil, er taksten efter Statens lave kørselstakst, eller prisen på tog/busbillet for rejsen til kursusstedet. Husk at medbringe kvittering på tog/busbillet, for at få udgiften refunderet.

Om bogen: Kan du mærke din røv, Else?

Rune Strøm har her begået en utrolig bog. Han gør det tunge let, det svære nemt, det forfærdelige tåleligt, og lader os smile ad det sørgelige med nyt mod og nyt håb, og med en række nye billeder og redskaber lige til at komme i daglig brug. På een gang en sjov og solid bog. Vrede, sorg, angst, depression, selvværd, impulsregulering mm tager han fat om og giver virkelig det moderne menneske noget at stå imod med – i en original bog, der frem for alt forundrer ved at være ubegribeligt medrivende og letlæst.

Tid og sted

 • Onsdag den 9. februar 2022
 • Kl.16.00 - 20.00
 • BUPL Nordjylland, Niels Jernes Vej 8 B, 9220 Aalborg Øst
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 23. januar 2022 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2022-02-09 16:00:00 2022-02-09 20:00:00 Europe/Copenhagen Kan du mærke din røv, Else? Kom med til et fantastisk medlemsarrangement med foredragsholder, forfatter og kommunikationsekspert Rune Strøm, når han dykker ned i emner som følelsernes magt og relationernes betydning. BUPL Nordjylland, Niels Jernes Vej 8 B, 9220 Aalborg Øst BUPL

  Spørgsmål

  Faglig sagsbehandler

  Gitte Mølgaard Nielsen

  E-mail: gin@bupl.dk