Log ind

ARRANGEMENTER

Kaffe og rundstykker for en løsning til gavn for Danmark (Næstved)


Tirsdag morgen den 17. april kl. 7, deler vi morgenbrød og kaffe ud omkring Banegårdspladsen i Næstved. Baggrunden er de fastlåste overenskomstforhandlinger og konflikten, der er ved at spidse til.


Vi offentligt ansatte løfter hver dag en stor velfærdsopgave og har brug for anerkendelse og respekt for deres indsats. Det får de blandt andet i kraft af ordentlige løn- og ansættelsesforhold. Ikke fra arbejdsgivere, der møder fair krav med trusler om lockout.

Med aktionen fredag i Næstved vil vi give vores medborgere på vej på arbejde et symbolsk og anerkendende klap på skulderen for det, de gør. Og håbe på deres forståelse for den vanskelige situation, de offentligt ansatte er bragt i.

Vi opfordrer alle til at støtte en løsning på konflikten, der gavner hele Danmark. Vi yder hver dag en både engageret og kompetent indsats for børnene, de unge, de syge, de ældre og de handicappede. Skal Danmark fortsat have et velfærdssystem, som fungerer og udvikler sig, må både politikere, arbejdsgivere og befolkningen bakke op.

Er du TR og har lyst til at bidrage til aktionen, dele morgenbrød ud og få en snak om overenskomstkonflikten, så klik på tilmeldingslinket og send os en mail.

Har man bare lyst til at kigge forbi til en kop kaffe, så gør man det. Vi ses!

Bag arrangementet står de faglige organisationer for offentligt ansatte i Næstved.

Tid og sted

 • Tirsdag den 17. april 2018
 • Kl.07.00 - 09.00
 • Banegårdspladsen, Næstved, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 17. april 2018 07:00.
  bva@bupl.dk
  Tilføj begivenhed til kalender 2018-04-17 07:00:00 2018-04-17 09:00:00 Europe/Copenhagen Kaffe og rundstykker for en løsning til gavn for Danmark (Næstved) Tirsdag morgen den 17. april kl. 7, deler vi morgenbrød og kaffe ud omkring Banegårdspladsen i Næstved. Baggrunden er de fastlåste overenskomstforhandlinger og konflikten, der er ved at spidse til. Banegårdspladsen, Næstved, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Alle kan møde om og man skal ikke tilmelde sig. Er du TR og har lyst til at bidrage aktivt til aktionen, så klik på tilmeldingslinket og send en mail.

  Kontakt

  bva@bupl.dk