Log ind

ARRANGEMENTER

Inspirationsaften om virkningsfuldt pædagogisk arbejde i dagtilbud – København


BUPL, FOA og KL inviterer i regi af Fremfærd Børn til inspirationsaften om virkningsfuldt pædagogisk arbejde med børn i udsatte positioner i dagtilbud.


Hvor: Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg, Humletorvet, København

Hvornår: Onsdag 6. marts kl. 17 – 20

OBS – dette arrangement finder også sted i Kolding 5. marts og i Aalborg 4. marts:


Du vil:

 • Møde professor Charlotte Ringsmose og lektor ph.d. Lone Svinth, der fortæller om deres resultater fra forskningsprojektet ’Virkningsfuldt pædagogisk arbejde i dagtilbud’.
 • Møde pædagogisk personale og ledere, der har medvirket i projektet, og som fortæller om deres erfaringer med at skabe gode miljøer for børn i udsatte positioner.
 • Få masser ny viden og inspiration til arbejdet med børn i udsatte positioner i daginstitutionen og dagplejen.

Inspirationsaftenen er målrettet pædagogisk personale og ledere i daginstitutioner og dagpleje, studerende på de pædagogiske uddannelser, pædagogiske konsulenter og dagtilbudschefer. I løbet af aftenen serverer vi en vand og en sandwich samt kaffe og te. Deltagelse er gratis og tilmelding sker efter først-til-mølle princippet. Så skynd dig at melde dig til, så du er sikker på at få en plads!

Om forskningsprojektet ’Virkningsfuldt pædagogisk arbejde i dagtilbud’

På inspirationsaftenen præsenterer vi viden, erfaringer og resultater fra forskningsprojektet ’Virkningsfuldt pædagogisk arbejde i dagtilbud’, som er gennemført af professor Charlotte Ringsmose, Institut for Læring og Filosofi, AAU og lektor ph.d. i pædagogisk psykologi Lone Svinth, DPU. Projektet undersøger, hvad der skaber virkningsfuldt pædagogisk arbejde i dagtilbud og hvad der kendetegner de dagtilbud, der lykkes med det.

I alt 20 dagtilbud samt pædagogiske konsulenter og forvaltningschefer fordelt over hele landet har medvirket i projektet. Målet er, at udbrede viden og erfaringer, som kan understøtte arbejdet med at skabe gode deltagelses- og udviklingsmuligheder for børn i udsatte positioner i alle landets dagtilbud. Projektets resultater offentliggøres på www.vpt.dk den 1. marts.

Vær opmærksom på

Inspirationsaftenen på Campus Carlsberg vil blive filmet og efterfølgende offentliggjort på www.vpt.dk sammen med øvrige materialer fra projekt ’Virkningsfuldt pædagogisk arbejde i dagtilbud’. Klip fra optagelserne kan også blive brugt i forbindelse med annoncering af projektet på sociale medier.

Ved tilmelding til inspirationsaftenen på Campus Carlsberg accepterer du derfor samtidig, at du kan blive filmet i forbindelse med at kameraet panorerer henover publikum. Vi filmer inspirationsaftenen for, at så mange som muligt kan få glæde af den viden og inspiration, oplægsholderne kommer med.

Tid og sted

 • Onsdag den 6. marts 2019
 • Kl.17.00 - 20.00
 • Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg, Humletorvet, København, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 25. februar 2019 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2019-03-06 17:00:00 2019-03-06 20:00:00 Europe/Copenhagen Inspirationsaften om virkningsfuldt pædagogisk arbejde i dagtilbud – København BUPL, FOA og KL inviterer i regi af Fremfærd Børn til inspirationsaften om virkningsfuldt pædagogisk arbejde med børn i udsatte positioner i dagtilbud. Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg, Humletorvet, København, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Marianne Földvary, maf@bupl.dk