Log ind

ARRANGEMENTER

Inspirationsaften om virkningsfuldt pædagogisk arbejde i dagtilbud – Kolding


BUPL, FOA og KL inviterer i regi af Fremfærd Børn til inspirationsaften om virkningsfuldt pædagogisk arbejde med børn i udsatte positioner i dagtilbud.


Hvor: UC SYD, Kolding, Dyrehavevej, Kolding, Danmark

Hvornår: Tirsdag 5. marts kl. 17 – 20


Du vil:

  • Møde professor Charlotte Ringsmose og lektor ph.d. Lone Svinth, der fortæller om deres resultater fra forskningsprojektet ’Virkningsfuldt pædagogisk arbejde i dagtilbud’.
  • Møde pædagogisk personale og ledere, der har medvirket i projektet, og som fortæller om deres erfaringer med at skabe gode miljøer for børn i udsatte positioner.
  • Få masser ny viden og inspiration til arbejdet med børn i udsatte positioner i daginstitutionen og dagplejen.

Inspirationsaftenen er målrettet pædagogisk personale og ledere i daginstitutioner og dagpleje, studerende på de pædagogiske uddannelser, pædagogiske konsulenter og dagtilbudschefer. I løbet af aftenen serverer vi en vand og en sandwich samt kaffe og te. Deltagelse er gratis og tilmelding sker efter først-til-mølle princippet. Så skynd dig at melde dig til, så du er sikker på at få en plads!

Om forskningsprojektet ’Virkningsfuldt pædagogisk arbejde i dagtilbud’

På inspirationsaftenen præsenterer vi viden, erfaringer og resultater fra forskningsprojektet ’Virkningsfuldt pædagogisk arbejde i dagtilbud’, som er gennemført af professor Charlotte Ringsmose, Institut for Læring og Filosofi, AAU og lektor ph.d. i pædagogisk psykologi Lone Svinth, DPU. Projektet undersøger, hvad der skaber virkningsfuldt pædagogisk arbejde i dagtilbud og hvad der kendetegner de dagtilbud, der lykkes med det.

I alt 20 dagtilbud samt pædagogiske konsulenter og forvaltningschefer fordelt over hele landet har medvirket i projektet. Målet er, at udbrede viden og erfaringer, som kan understøtte arbejdet med at skabe gode deltagelses- og udviklingsmuligheder for børn i udsatte positioner i alle landets dagtilbud. Projektets resultater offentliggøres på www.vpt.dk den 1. marts.

Tid og sted

  • Tirsdag den 5. marts 2019
  • Kl.17.00 - 20.00
  • UC SYD, Kolding, Dyrehavevej, Kolding, Danmark
  • Tilmelding

    Tilmeldingsfrist:
    Senest den 25. februar 2019 23:59.
    TILMELD DIG
    Tilføj begivenhed til kalender 2019-03-05 17:00:00 2019-03-05 20:00:00 Europe/Copenhagen Inspirationsaften om virkningsfuldt pædagogisk arbejde i dagtilbud – Kolding BUPL, FOA og KL inviterer i regi af Fremfærd Børn til inspirationsaften om virkningsfuldt pædagogisk arbejde med børn i udsatte positioner i dagtilbud. UC SYD, Kolding, Dyrehavevej, Kolding, Danmark BUPL

    Spørgsmål

    Marianne Földvary, maf@bupl.dk