Log ind

ARRANGEMENTER

Online-inspiration for ledere: Skab fremdrift i en tid med corona-træthed – NY DATO


WEBINAR: Trænger du til at komme op i helikopteren og få fokus på udvikling af kerneopgaven, kulturen og kompetencerne? Så kom med til dette webinar og få inspiration og praksisnære råd til strategisk ledelse med leg og lethed.


OBS. NY DATO. Er du allerede tilmeldt, behøver du ikke foretage dig noget. Din tilmelding overføres automatisk til den nye dato. Kan du ikke deltage, beder vi dig venligst melde afbud til bs@ukon.dk

Det seneste år har mange ledere af ledere brugt deres tid på at være meget tæt på driften – og det med god grund.

Nu er det tid til igen at komme op i helikopteren og få godt fat i den mere langsigtede udvikling af din organisation. Fx implementering af de pædagogiske læreplaner, så de reelt kommer børnene til gavn, kompetenceudvikling af dit team og dine ledere, kulturudvikling og justeringer af jeres pædagogiske tilbud.

 • Men hvordan lykkes du og teamet med gearskiftet, når driften hiver i jer og fylder jeres kalender?
 • Hvad koster det jer og kerneopgaven, hvis I bukker under for driftspresset?
 • Hvordan kan du lede transitionen, når de fleste er godt trætte oven på et år med kriseledelse?
 • Og hvordan kan du hjælpe dine ledere med at lykkes med samme bevægelse?

Det kræver strategisk ledelse med leg og lethed – og det sætter vi fokus på med dette webinar. Du får en times koncentreret ledelsesinspiration med dialog, praksisnære råd og et teoretisk helikopterperspektiv.

Målgruppe:

Ledere af ledere og ledelsesteam

Teknik:

Webinaret afvikles online i Zoom. Inden webinaret får du et link, som kan tilgås fra alle platforme.

Om oplægsholderen:

Birgitte Kurup har som chefkonsulent og partner i UKON arbejdet med udvikling af hundredvis af ledergrupper i regioner og kommuner, på universiteter og i private organisationer. Hun har solid erfaring med leder- og organisationsudvikling inden for børne- og ungeområdet fra bl.a. Fredericia, Herning, Odense, Fåborg, Århus og Syddjurs kommuner.

Birgitte Kurups praksis er bl.a. funderet i Marianne Livijns ph.d. om organisationsdesign, Morten Fogsgaards forskning om ledelse på tværs af organisationer og Anders Trillingsgaards bog ’Ledelsesteamet gentænkt’.

Tid og sted

 • Tirsdag den 27. april 2021
 • Kl.15.00 - 16.00
 • Online fra Bupl Sydjylland, Gejlhavegård, Kolding, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 25. april 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-04-27 15:00:00 2021-04-27 16:00:00 Europe/Copenhagen Online-inspiration for ledere: Skab fremdrift i en tid med corona-træthed – NY DATO WEBINAR: Trænger du til at komme op i helikopteren og få fokus på udvikling af kerneopgaven, kulturen og kompetencerne? Så kom med til dette webinar og få inspiration og praksisnære råd til strategisk ledelse med leg og lethed. Online fra Bupl Sydjylland, Gejlhavegård, Kolding, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  For spørgsmål om indhold og teknik: Bettina Steen Schöer, UKON, bs@ukon.dk

  For spørgsmål om tilmelding: Rikke Anette Hille, BUPL Sydjylland, rah@bupl.dk