Log ind

ARRANGEMENTER

Medlemsmøde med info og debat::
Hvad betyder overenskomsten for dig?


BUPL Sydøsts afholder tre medlemsmøder om pædagogernes nye overenskomst, og de foregår online på platformen Teams. Så tilmeld dig og bliv klædt godt på inden BUPL's store urafstemning.


Kære medlem,

Pædagogernes nye overenskomst er landet, og nu er medlemsdebatten i gang. Senere på måneden er det din tur til at tage stilling til, om du ved BUPL’s urafstemning vil stemme for eller imod forliget.

Som en god optakt til urafstemningen anbefaler vi dig at deltage i et af BUPL Sydøsts tre medlemsmøder online.

Dette tredje møde foregår online den 11. marts kl. 19-20.30 på platformen Teams. Tilmeld dig på tilmeldingsknappen ude til højre her på siden.

På mødet vil du blive budt velkommen af næstformanden i BUPL Sydøst, Anja Wollesen, som vil holde et oplæg om den nye overenskomst og “klæde dig på” til urafstemning. Herefter gives ordet frit til åben debat og spørgsmål til Anja.

Hvis du foretrækker at skrive dit spørgsmål, kan du enten skrive i chatten under selve mødet eller i god tid sende en mail til kommunikationsmedarbejder Benjamin på bgj@bupl.dk. Så vil Anja så vidt muligt forsøge at få besvaret alle spørgsmål.

Vi glæder os til at komme i dialog med dig!

Tid og sted

 • Torsdag den 11. marts 2021
 • Kl.19.00 - 20.30
 • Kirketorvet 11, Vordingborg, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 11. marts 2021 14:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-03-11 19:00:00 2021-03-11 20:30:00 Europe/Copenhagen Medlemsmøde med info og debat::
  Hvad betyder overenskomsten for dig?
  BUPL Sydøsts afholder tre medlemsmøder om pædagogernes nye overenskomst, og de foregår online på platformen Teams. Så tilmeld dig og bliv klædt godt på inden BUPL's store urafstemning. Kirketorvet 11, Vordingborg, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Skriv til Benjamin på bgj@bupl.dk.

Relaterede arrangementer

Medlemsmøde for ledere:
Hvad betyder OK21 for dig?

BUPL Sydøsts afholder tre medlemsmøder om pædagogernes nye overenskomst. Så tilmeld dig og bliv klædt godt på inden den store urafstemning. Møderne foregår online på platformen Teams.

 • 09.03.2021
 • Kl. 17.00-18.00
 • SYDøST

Medlemsmøde med info og debat:
Hvad betyder overenskomsten for dig?

BUPL Sydøsts afholder tre medlemsmøder om pædagogernes nye overenskomst. Så deltag og bliv klædt godt på inden den store urafstemning. Møderne foregår online på platformen Teams.

 • 10.03.2021
 • Kl. 17.00-18.30
 • SYDøST