Log ind

ARRANGEMENTER

Fyraftensmøde: Udviklende øjeblikke i pædagogisk praksis (Hovedstaden)


FYRAFTENSMØDE: Udviklende øjeblikke er de øjeblikke, der opstår, når to mennesker etablerer en særlig form for mental kontakt. Hvad betyder hverdagens udviklende øjeblikke for et barns udvikling, og hvad skal pædagoger og andre voksne omkring barnet være opmærksomme på, både hos barnet og hos dem selv, for at disse øjeblikke kan opstå?


Oplægsholder Rikke Yde Tordrup gennemgår de tegn, der kan være på, at et barn har udviklingsvanskeligheder, og hun fortæller, hvordan pædagoger og andre voksne omkring barnet kan støtte børn i deres udvikling.

Udviklingspsykologi og tilknytningsteori gennemgået på en enkel og tilgængelig måde, som knytter an til, hvordan hverdagen er for børn i dagpleje, daginstitution og indskoling.

Om oplægsholderen

Rikke Yde Tordrup er cand. psych. fra Århus Universitet (2001), autoriseret psykolog og specialist i klinisk børnepsykologi samt foredragsholder og gæsteunderviser på Ålborg Universitet. Ud over sin praksis superviserer Rikke faggrupper, der har børn, unge og voksnes udvikling som målgruppe.

Praktisk og forplejning

Oplægget begynder kl. 18.00, men vi byder på sandwich og lidt at drikke fra kl. 17.30. Fyraftensmødet finder sted hos UCC, Campus Carlsberg, auditorium 1, Humletorvet 3, 1799 København V. Se kort.

Tid og sted

 • Onsdag den 12. september 2018
 • Kl.17.30 - 20.00
 • Professionshøjskolen UCC, Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V, Danmark

Tilmelding

Tilmeldingsfrist:
Senest den 5. september 2018 00:00.
TILMELD DIG
Tilføj begivenhed til kalender 2018-09-12 17:30:00 2018-09-12 20:00:00 Europe/Copenhagen Fyraftensmøde: Udviklende øjeblikke i pædagogisk praksis (Hovedstaden) FYRAFTENSMØDE: Udviklende øjeblikke er de øjeblikke, der opstår, når to mennesker etablerer en særlig form for mental kontakt. Hvad betyder hverdagens udviklende øjeblikke for et barns udvikling, og hvad skal pædagoger og andre voksne omkring barnet være opmærksomme på, både hos barnet og hos dem selv, for at disse øjeblikke kan opstå? Professionshøjskolen UCC, Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V, Danmark BUPL

Spørgsmål

Morten Petersen mop@bupl.dk

Relaterede arrangementer

Fyraftensmøde: 12-tals piger eller kreativitet? Hvordan uddanner vi til innovationssamfundet? (Hovedstaden)

FYRAFTENSMØDE: Alle siger, at Danmark skal være et innovationssamfund, og at vi kun kan klare os i den globale konkurrence, hvis vi kan få nye ideer og skabe kreative løsninger. Spørgsmålet er bare om det uddannelsessystem, vi har skabt, med flere og flere tests og mere og mere fokus på korrekthed, leder frem mod mere innovation. Det mener oplægsholder Rane Willerslev ikke, det gør. Tværtimod!

 • 07.05.2018
 • Kl. 17.30-20.00
 • HOVEDSTADEN

Fyraftensmøde: Bliv klar til den nye pædagogiske læreplan (Hovedstaden)

FYRAFTENSMØDE: Med dagtilbudsreformen har vi fået en ny og styrket pædagogisk læreplan. Men hvad er det nye? Og hvordan realiserer vi det i vores hverdagspraksis?

 • 07.06.2018
 • Kl. 17.30-20.00
 • HOVEDSTADEN

Fyraftensmøde: Den fremtidsparate pædagogik (Hovedstaden)

FYRAFTENSMØDE: Når lille Line og Martin er voksne vil de leve i en helt anderledes verden end i dag. Det må pædagogikken tage bestik af allerede i dag, mener oplægsholder Dion Sommer. Arrangementet afholdes i København.

 • 14.03.2018
 • Kl. 17.30-20.00
 • HOVEDSTADEN