Log ind

ARRANGEMENTER

Fyraftensmøde: Den fremtidsparate pædagogik (Hovedstaden)


FYRAFTENSMØDE: Når lille Line og Martin er voksne vil de leve i en helt anderledes verden end i dag. Det må pædagogikken tage bestik af allerede i dag, mener oplægsholder Dion Sommer. Arrangementet afholdes i København.


Fyraftensmødet tager udgangspunkt i globaliseringens udfordringer. Kunstig intelligens og humanoider (menneskelignende robotter) er allerede nu i gang med fuldstændigt at ændre fremtiden. Hvilke menneskekvaliteter fordrer det at leve i samtidssamfundet? Er det nok med tidlig sprogtræning og færdighedstest i daginstitution og skole? Hvilke grundsyn og forskning kan en fremtidsparat pædagogik bygge på? Hvilken læring gør fremtidsparat, og hvilken gør det ikke?

Kom til fyraftensmøde og få svar på disse og en række andre relevante spørgsmål.

Om oplægsholderen

Dion Sommer
Professor i udviklingspsykologi ved Århus Universitet.

 

 

 

Praktisk og forplejning

Oplægget begynder kl. 18.00, men vi byder på en sandwich og lidt at drikke fra kl. 17.30. Fyraftensmødet finder sted hos UCC, Campus Carlsberg, auditorium 1, Humletorvet 3, 1799 København V. Se kortet.

Tid og sted

  • Onsdag den 14. marts 2018
  • Kl.17.30 - 20.00
  • Professionshøjskolen UCC, Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V, Danmark

Tilmelding

Tilmeldingsfrist:
Senest den 12. marts 2018 00:00.
TILMELD DIG
Tilføj begivenhed til kalender 2018-03-14 17:30:00 2018-03-14 20:00:00 Europe/Copenhagen Fyraftensmøde: Den fremtidsparate pædagogik (Hovedstaden) FYRAFTENSMØDE: Når lille Line og Martin er voksne vil de leve i en helt anderledes verden end i dag. Det må pædagogikken tage bestik af allerede i dag, mener oplægsholder Dion Sommer. Arrangementet afholdes i København. Professionshøjskolen UCC, Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V, Danmark BUPL

Spørgsmål

Professionskonsulent Gunn Brejnholt Falck gbf@bupl.dk

Relaterede arrangementer

Fyraftensmøde: 12-tals piger eller kreativitet? Hvordan uddanner vi til innovationssamfundet? (Hovedstaden)

FYRAFTENSMØDE: Alle siger, at Danmark skal være et innovationssamfund, og at vi kun kan klare os i den globale konkurrence, hvis vi kan få nye ideer og skabe kreative løsninger. Spørgsmålet er bare om det uddannelsessystem, vi har skabt, med flere og flere tests og mere og mere fokus på korrekthed, leder frem mod mere innovation. Det mener oplægsholder Rane Willerslev ikke, det gør. Tværtimod!

  • 07.05.2018
  • Kl. 17.30-20.00
  • HOVEDSTADEN

Fyraftensmøde: Bliv klar til den nye pædagogiske læreplan (Hovedstaden)

FYRAFTENSMØDE: Med dagtilbudsreformen har vi fået en ny og styrket pædagogisk læreplan. Men hvad er det nye? Og hvordan realiserer vi det i vores hverdagspraksis?

  • 07.06.2018
  • Kl. 17.30-20.00
  • HOVEDSTADEN