Log ind

ARRANGEMENTER

Happening: Vi har brug for en løsning nu (Stevns)


Onsdag den 25. april holder de faglige organisationer for de offentligt ansatte i Stevns Kommune en happening ved rådhuset i Store Heddinge, hvor de håber at komme i dialog med lokalpolitikerne om overenskomstsituationen.


“Vi har brug for en fælles løsning til gavn for alle og få stoppet den truende lockout, der vil lamme hele landet.” Det er et af budskaberne, når vi mødes sammen med de andre offentligt ansatte på Stevns onsdag den 25. april foran rådhuset i Store Heddinge. Umiddelbart inden byrådsmødet begynder.

Formålet med happeningen er at komme i dialog med de lokale politikere om, hvordan vi finder en løsning på den fastlåste situation omkring en ny overenskomst for de offentlig ansatte. Kommunalpolitikere har som arbejdsgivere mulighed for at påvirke forhandlerne på deres side til at finde en løsning, som også respekterer medarbejdernes ønsker

Med happeningen vil vi blandt andet pege på, at vi ikke kan have et velfungerende velfærdssystem, hvis vi ikke vi sammen bakker op om, at de offentligt ansatte skal have ordentlige løn- og arbejdsvilkår. 

Vi opfordrer alle vores medlemmer og borgere i Stevns Kommune til at møde op og støtte de offentligt ansatte.

Happeningen er arrangeret af: FOA, BUPL, Danmarks Lærerforening, Dansk Sygeplejeråd og Dansk Socialrådgiverforbund.

Tid og sted

 • Onsdag den 25. april 2018
 • Kl.17.00 - 18.15
 • Rådhuset Store Heddinge, Rådhuspladsen, Store Heddinge, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 25. april 2018 17:00.
  Tilføj begivenhed til kalender 2018-04-25 17:00:00 2018-04-25 18:15:00 Europe/Copenhagen Happening: Vi har brug for en løsning nu (Stevns) Onsdag den 25. april holder de faglige organisationer for de offentligt ansatte i Stevns Kommune en happening ved rådhuset i Store Heddinge, hvor de håber at komme i dialog med lokalpolitikerne om overenskomstsituationen. Rådhuset Store Heddinge, Rådhuspladsen, Store Heddinge, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Du skal ikke tilmelde dig begivenheden. Bare mød op.

   

  Jacqueline Sporon-Fiedler

  jqs@bupl.dk

  Jens Kristian Larsen

  jkl@bupl.dk