Log ind

ARRANGEMENTER

Happening for opbakning til de offentligt ansatte (Næstved)


“Har I lyst til at bakke op om de offentligt ansatte?” Det spørgsmål stiller pædagoger, lærere, sygeplejersker og flere andre offentligt ansatte fra Næstved, når vi tirsdag den 24. april holder happening ved Næstved Rådhus.


Happeningen finder sted kort inden byrådsmødet i Teatergade. Her håber vi at komme i dialog med kommunalpolitikerne om den langstrakte overenskomstkonflikt. Og hvordan den kan løses.

Organisationerne bag aktionen håber, at dialogen med politikerne kan skabe forståelse for de offentligt ansattes løn- og arbejdsvilkår. Og for at den danske velfærd kun kan bestå og udvikle sig, hvis man passer godt på de offentligt ansatte og viser dem anerkendelse og respekt. F.eks. ved at imødekomme rimelige krav, frem for at true med lockout. 

Med arrangementet vil de faglige organisationer også demonstrere lønmodtagernes sammenhold, og at man står skulder ved skulder i kampen for en løsning, der gavner alle.

Arrangør: De faglige organisationer for offentligt ansatte i Næstved

Tid og sted

 • Tirsdag den 24. april 2018
 • Kl.17.00 - 19.00
 • Teatergade 1, Næstved, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 24. april 2018 17:00.
  Tilføj begivenhed til kalender 2018-04-24 17:00:00 2018-04-24 19:00:00 Europe/Copenhagen Happening for opbakning til de offentligt ansatte (Næstved) “Har I lyst til at bakke op om de offentligt ansatte?” Det spørgsmål stiller pædagoger, lærere, sygeplejersker og flere andre offentligt ansatte fra Næstved, når vi tirsdag den 24. april holder happening ved Næstved Rådhus. Teatergade 1, Næstved, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Du skal ikke tilmelde dig, bare mød op!

  Jens Kristian Larsen

  jkl@bupl.dk