Log ind

ARRANGEMENTER

Happening: Bak de offentligt ansatte op! (Vordingborg)


“Jeg bakker de offentligt ansatte op.” Sådan står der på de skilte, de vi har med, når holder happening ved Vordingborg Rådhus torsdag den 26. april. Kom og deltag og bak op om vores sag.


Happeningen finder sted kort inden byrådsmødet. Her håber vi at komme i dialog med kommunalpolitikerne om hvordan, vi løser den fastlåste overenskomstkonflikt. Og så håber de at få et foto af kommunalpolitikere, der holder skilte, med hjem.

Vi håber, at dialogen med politikerne kan skabe forståelse for de offentligt ansattes løn- og arbejdsvilkår. Og for at den danske velfærd kun kan bestå og udvikle sig, hvis man passer godt på de offentligt ansatte og viser dem anerkendelse og respekt. F.eks. ved at imødekomme rimelige krav, frem for at true med lockout.

Med arrangementet vil vi også demonstrere vores sammenhold, og at man står skulder ved skulder i kampen for en løsning, der gavner alle.

Tid og sted

 • Torsdag den 26. april 2018
 • Kl.17.00 - 19.00
 • Valdemarsgade 43, Vordingborg, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 26. april 2018 17:00.
  Tilføj begivenhed til kalender 2018-04-26 17:00:00 2018-04-26 19:00:00 Europe/Copenhagen Happening: Bak de offentligt ansatte op! (Vordingborg) “Jeg bakker de offentligt ansatte op.” Sådan står der på de skilte, de vi har med, når holder happening ved Vordingborg Rådhus torsdag den 26. april. Kom og deltag og bak op om vores sag. Valdemarsgade 43, Vordingborg, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Du skal ikke tilmelde dig. Bare møde op!

  Jens Kristian Larsen

  jkl@bupl.dk