Log ind

ARRANGEMENTER

Generalforsamling i BUPL Fyn


Kom og vær med til at bestemme, hvem der skal repræsentere dig og dine kolleger og hvilke hovedområder, fagforeningen skal sætte fokus på de kommende år.


Tid: Torsdag d. 4 oktober, kl 18.00 – 22.00  (indskrivning og spisning fra kl. 17.00)

Sted: Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C


Referat af BUPL Fyns generalforsamling
BUPL Fyns formand Rikke Hunsdahl blev genvalgt som formand, bestyrelsen fik et nyt medlem og en ny faglig sekretrær samt flere suppleanter. Du kan læse referatet af generalforsamlingen her.

Beretning
Du kan læse BUPL Fyns beretning 2016/2018 og arbejdsprogram 2018-2010 her.

Mundlige beretning
Årets mundtlige beretning blev fortalt af BUPL Fyns genvalgte formand Rikke Hunsdahl ved generalforsamlingen 2018. Du kan læse den mundtlige beretning her.

Dagsorden:
Generalforsamlingen byder både på gæstetale ved medlem BUPLs forretningsudvalg Mette Skovhus Larsen, bestyrelsens beretning og valg af formand og bestyrelsesmedlemmer.
Se hele dagsorden til generalforsamling 2018 her.

Valg til bestyrelsen
Flere af bestyrelsesmedlemmerne er på valg. De har lavet en kort præsentation af sig selv herunder hvilke poster de (gen)opstiller til, og hvad de vil arbejde for i BUPL Fyn.
Mød kandidaterne her

BUPL Fyns budget og regnskab blev fremlagt ved årets generalforsamling. Her kan du dykke ned i tallene i budget og regnskab 2017 og budget 2019.

Hovedbestyrelsens kongresberetning
Hovedbestyrelsen kongresberetning er udarbejdet i en digital version, som gør den indbydende og læsevenlig. Som læser har man mulighed for at interagere ved at trykke på links til film, artikler og politiske udspil. Vi anbefaler, at det er den version, I deler med jeres bestyrelser, medlemmer og deltagere på generalforsamlingerne. Der er også lavet en printvenlig version, men den giver naturligvis ikke mulighed for interaktion. Begge versioner kan findes på www.bupl.dk/kongres2018.

Hovedbestyrelsen har lavet en kort videoberetning, som I kan se her:

https://www.youtube.com/watch?v=krzSUNaryAw

Lovforslagsændringer til Kongressen
Til BUPL´s kongres 29.-30. november 2019 er der seks indkomne lovforslagsændringer. Du kan læse dem alle her.

Professionsstrategi
Vi har udarbejdet en præsentation, som I kan bruge til at introducere og rammesætte en drøftelse om professionsstrategien. Den kan du læse her.

Økonomi
Her kan du se hovedbestyrelsens forslag til målsætninger for arbejdet med BUPL´s økonomi og ressourcer.

Til generalforsamlingen kan du blot møde op, men vil du være med til spisning, skal du tilmelde dig.

Tid og sted

  • Torsdag den 4. oktober 2018
  • Kl.17.00 - 22.00
  • Buchwaldsgade 48, 5000 Odense, Odense C, Danmark
  • Tilføj begivenhed til kalender 2018-10-04 17:00:00 2018-10-04 22:00:00 Europe/Copenhagen Generalforsamling i BUPL Fyn Kom og vær med til at bestemme, hvem der skal repræsentere dig og dine kolleger og hvilke hovedområder, fagforeningen skal sætte fokus på de kommende år. Buchwaldsgade 48, 5000 Odense, Odense C, Danmark BUPL

    Spørgsmål

    Har du spørgsmål til tilmeldingen kan du kontakte:
    Liselotte Malig Pedersen