Log ind

ARRANGEMENTER

Fyraftensmøde på Fyn: Vildbasserne har det svært


Oplægsholder: Helle Marie Skovbjerg, forsker på Aalborg Universitet, leder af Ludutorium. Fra 1. februar 2018 professor ved Designskolen Kolding


Helle Marie Skovbjerg fortæller med udgangspunkt i sin forskning om den spontane, vilde og kaotiske leg, som har svære kår. For leg skal nytte, og den er ofte overvåget. Der bliver hurtigt grebet ind, hvis legen bliver lidt farlig eller grænsesøgende, og børnene superviseres tilbage til det fornuftige.

Den frie leg anses som spild af tid, og børnene tager i hvert fald ikke skade af at indgå i lege, hvor der er læring. ”De vil jo gerne” lyder argumenterne ofte fra både pædagoger, forældre og forvaltninger.

Men svigter vi noget værdifuldt, som den ikke-voksen-overvågede fantasifulde og eksperimenterende leg giver børn? Og har vi som profession vores argumenter i orden i forhold til at sige, hvad det er?

Helle Marie Skovbjerg kommer på fyraftensmødet ind på sin forståelse af leg generelt, og hun tematiserer de udfordringer, der er for den pædagogiske praksis, når den møder legen.

 

Bemærk at fyraftensmødet er flyttet til Mødecenter Odense!

Tid og sted

 • Mandag den 16. april 2018
 • Kl.18.00 - 20.00
 • Mødecenter Odense ApS, Buchwaldsgade, Odense C, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 9. april 2018 00:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2018-04-16 18:00:00 2018-04-16 20:00:00 Europe/Copenhagen Fyraftensmøde på Fyn: Vildbasserne har det svært Oplægsholder: Helle Marie Skovbjerg, forsker på Aalborg Universitet, leder af Ludutorium. Fra 1. februar 2018 professor ved Designskolen Kolding Mødecenter Odense ApS, Buchwaldsgade, Odense C, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  BUPL Fyn

  bupl-fyn@bupl.dk