Log ind

ARRANGEMENTER

Fyraftensmøde: Når hjernen leger


Oplægsholder, Ann Elizabeth Knudsen, ser på hvilke mekanismer, der er i spil, når børn leger. Dette arrangement blev udskudt på grund af corona, men nu er vi klar med en ny dato.


Hvad sker der i børns hjerner, når de leger forskellige typer af lege? Hvad siger videnskaben om sammenhæng mellem leg og udvikling af empati og sociale kompetencer? Hvad sker der med hjerneudvikling, hvis børn ikke leger på egne præmisser, eller med guidning fra dygtige pædagoger?

Den nyeste hjerneforskning har testet forskellige typer af lege – også frie lege – for at finde ud af, hvordan det påvirker børns hjerner og udvikling:

 • Kan nogle typer af lege f.eks. modvirke børns stress?
 • Hvordan hjælper forskellige typer af lege, og en dannelsespraksis med børn – dem til at blive velfungerende, glade, motiverede og lærelystne?

Få den nyeste hjerneforsknings viden om sammenhængen mellem hjerner og leg med gode eksempler fra praksis.

Ann Elizabeth Knudsen er cand. mag i dansk og historie og har siden 1996 arbejdet med neuropsykologi og forsket i hjernens funktioner. Hun er også forfatter til en lang række bøger senest ”Børns hjerner – hjerne, leg og dannelse i dagtilbud”.

Arrangementet blev udskudt på grund af corona, men nu er vi klar med en ny dato. Så skal du med, kan du tilmelde dig her på siden senest onsdag den 12. maj.

Vi serverer en sandwich til arrangementet.

NB: Fyraftensmødet afholdes nu fysisk, da covid-19 restriktionerne er blevet lempet.

Mødecenter Odense følger myndighedernes krav og anbefalinger. Dem kan du se her.

Tid og sted

 • Onsdag den 26. maj 2021
 • Kl.18.00 - 20.30
 • Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 12. maj 2021 00:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-05-26 18:00:00 2021-05-26 20:30:00 Europe/Copenhagen Fyraftensmøde: Når hjernen leger Oplægsholder, Ann Elizabeth Knudsen, ser på hvilke mekanismer, der er i spil, når børn leger. Dette arrangement blev udskudt på grund af corona, men nu er vi klar med en ny dato. Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense BUPL

  Spørgsmål

  Spørgsmål vedrørende tilmelding:
  Liselotte Malig Pedersen
  lpe@bupl.dk