Log ind

ARRANGEMENTER

Fyraftensmøde: Low Arousal i praksis


Foredrag af Low Arousal-ekspert Jakob Lentz– Mennesker, der kan opføre sig ordentligt, gør det.

Sådan lyder mantraet, der beskriver menneskesynet bag tilgangen Low Arousal.

På dette fyraftensmøde vil Jakob Lentz give deltagerne en grundlæggende viden om tilgangen Low Arousal, samt værktøjer og refleksioner, der kan bruges i den daglige praksis.

Det skal handle om ansvars- og kontrolprincipper, om vores roller som professionelle, og hvordan vi undgår magtanvendelse og magtesløshed. Hvordan bruger man f.eks. Low Arousal før, under og efter en konflikt?

Arrangementet er gratis for medlemmer, og der vil være sandwich, kaffe, te og vand til fri afbenyttelse.

Tilmeld dig via tilmeldingsknappen her på siden. HUSK at melde fra, hvis du bliver forhindret i at deltage. Der kan være andre, der ønsker at deltage, som står i kø til en plads.

Dette arrangement er fuldt overtegnet og der er ikke mulighed for flere tilmeldinger. Send en mail til sekretær Gitte Rasmussen, ggr@bupl.dk eller ring på tlf. 35 46 54 68 for at blive skrevet på en venteliste. Du bedes opgive navn, cpr. nr., arbejdssted, mobilnr. og mailadresse.

Tid og sted

 • Onsdag den 6. oktober 2021
 • Kl.18.00 - 20.30
 • Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Grønnegade, Næstved, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 30. september 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-10-06 18:00:00 2021-10-06 20:30:00 Europe/Copenhagen Fyraftensmøde: Low Arousal i praksis Foredrag af Low Arousal-ekspert Jakob Lentz Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Grønnegade, Næstved, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Sekretær Gitte Gram Rasmussen

  Tlf. nr.: 35 46 54 68
  E-mail: sydoest@bupl.dk