Log ind

ARRANGEMENTER

AFLYST/UDSAT: Fyraftensmøde: Kunsten at brokke sig (Sydjylland)


Oplev et underholdende og tankevækkende foredrag, der stiller skarpt på alle de sure opstød og de negative tanker, der kan være på en arbejdsplads.


På grund af COVID-19 er dette arrangement aflyst. Vi vil forsøge at finde et nyt tidspunkt for foredraget. Alle tilmeldte får direkte besked.


Et sjovt og tankevækkende foredrag
Vi brokker os meget, og det fylder meget i vores liv – men hvad sker der, hvis vi anskuer brok som en kunstform og går lidt mere videnskabeligt til værks?

Storm Stensgaard er en populær foredragsholder inden for mental sundhed og social kapital. Med en stærk humoristisk tilgang tager han i dette foredrag afsæt i sin stress-videnskabelige baggrund og ser på, hvad brok egentlig er, hvad det koster os i forstyrrelser i forhold til trivsel, arbejdsro og arbejdsglæde, og hvordan vi kan omdirigere vores trang til brok, så det bliver konstruktivt og nyttigt. Foredraget er et humoristisk indslag med viden og aha-oplevelser, der kan løsne op for et vanskeligt emne.

Tag dine kolleger under armen. Vi garanterer, at I kommer til at grine af jer selv på en konstruktiv måde.

Tid og sted

 • Onsdag den 29. april 2020
 • Kl.18.00 - 20.00
 • Compass Congress Center, Brunde Vest, Rødekro, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 20. april 2020 10:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-04-29 18:00:00 2020-04-29 20:00:00 Europe/Copenhagen AFLYST/UDSAT: Fyraftensmøde: Kunsten at brokke sig (Sydjylland) Oplev et underholdende og tankevækkende foredrag, der stiller skarpt på alle de sure opstød og de negative tanker, der kan være på en arbejdsplads. Compass Congress Center, Brunde Vest, Rødekro, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål til tilmelding, så konktakt:
  Lisette Ihler-Hjertholm, sekretær i BUPL Sydjylland
  3546 5449