Log ind

ARRANGEMENTER

Fyraftensmøde: Konflikthåndtering i den pædagogiske praksis “Dig selv som redskabet” (Sydjylland)


På dette fyraftenmøde sætter Jan Andersen, der er konfliktmægler, fokus på, hvordan konflikter udvikler sig. Du bliver også præsenteret for konkrete konflikthåndteringsværkstøjer, som du kan bruge i din daglige pædagogiske praksis.


Tid: Tirsdag d. 27. november, kl. 17.30 – 20.30 (der vil blive serveret en sandwich, sodavand, kaffe og the)

Sted: BUPL Sydjylland, Gejlhavegård 14b, Kolding

Målgruppe: Medlemmer af BUPL Sydjylland


Konflikter er en daglig faktor i det pædagogiske arbejde hvad enten man møder dem som konfliktløser, der stiller sig til rådighed for børn, unge, forældre og kollegaer, eller når man selv er blevet en part i konflikten. Langt de fleste konflikter bliver løst, eller går i sig selv, men af og til oplever vi dem som vedvarende udfordringer.

Jan Andersen giver også et indblik i, hvordan konflikter udvikler sig, hvad det gør ved børn, unge og voksne og hvilke konflikthåndteringsredskaber der kan være brugbare i den daglige pædagogiske praksis.

Om oplægsholderen
Jan Andersen har 10 års erfaring i konfliktløsning og proceskonsultation. Han tager altid udgangspunkt i deltagernes dagligdag og med en humoristisk tilgang til konflikters frugtbarhed, og den læring der er i at være uenige.

 

Tid og sted

 • Tirsdag den 27. november 2018
 • Kl.17.30 - 20.30
 • Gejlhavegård 14B, Kolding, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 26. november 2018 12:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2018-11-27 17:30:00 2018-11-27 20:30:00 Europe/Copenhagen Fyraftensmøde: Konflikthåndtering i den pædagogiske praksis “Dig selv som redskabet” (Sydjylland) På dette fyraftenmøde sætter Jan Andersen, der er konfliktmægler, fokus på, hvordan konflikter udvikler sig. Du bliver også præsenteret for konkrete konflikthåndteringsværkstøjer, som du kan bruge i din daglige pædagogiske praksis. Gejlhavegård 14B, Kolding, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål til arrangementet kan du kontakte:
  Mette Dahlgaard Johansen (FTR i Vejle)
  mdj@bupl.dk

  Har du spørgsmål til tilmelding kan du kontakte:
  Winnie Aagaard Holm Mikkelsen
  wam@bupl.dk
  Tlf.: 35 46 54 16