Log ind

ARRANGEMENTER

Fyraftensmøde på Fyn: “God pædagogik er …!”


Oplægsholder: Line Togsverd, ph.d. og lektor i pædagogik VIA University College


På fyraftensmødet tager Lines Togsverds oplæg afsæt i forskningsprojektet: Viden i spil i daginstitutioner. Et projekt, der er gennemført i samarbejde med pædagoger og ledere i fem daginstitutioner.

Projektet har udforsket pædagogernes fortællinger fra hverdagslivet for at få indblik i den viden, pædagogerne har og bringer i spil, når de handler i hverdagslivet.

Projektets resultater og erfaringer passer godt sammen med regeringens udspil til en ny dagtilbudslov, vægtningen af det pædagogiske grundlag i arbejdet med læreplaner og efterlysning af en evalueringskultur.

Oplægget vil blandt andet handle om pejlemærker for god pædagogik, hvordan man kultiverer, udvikler og evaluerer med udgangspunkt det pædagogiske grundlag og det pædagogiske hverdagsliv.

 

Hør BUPL’s podcast: Fortællinger ruster pædagoger til læreplansarbejde

 

Tid og sted

 • Mandag den 19. marts 2018
 • Kl.18.00 - 20.30
 • BUPL Børne- og Ungdomspædagogernes Landsforbund Fyn, Fyn, Bornholmsgade, Odense C, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 12. marts 2018 00:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2018-03-19 18:00:00 2018-03-19 20:30:00 Europe/Copenhagen Fyraftensmøde på Fyn: “God pædagogik er …!” Oplægsholder: Line Togsverd, ph.d. og lektor i pædagogik VIA University College BUPL Børne- og Ungdomspædagogernes Landsforbund Fyn, Fyn, Bornholmsgade, Odense C, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  BUPL Fyn

  bupl-fyn@bupl.dk