Log ind

ARRANGEMENTER

Fyraftensmøde: Følelser er ikke uprofessionelle


Foredrag og workshop med pædagog og forfatter Rikke Smedegaard Hansen


Vi skal ikke være bange for at involvere os følelsesmæssigt, når vi er på arbejde. Det mener Rikke Smedegaard Hansen, som denne aften både vil holde oplæg og arrangere gruppearbejde.

Som pædagoger går vi på arbejde med os selv som redskab. Vi er professionelle fagpersoner, men vi er også mennesker. Og til det at være menneske hører der uundgåeligt følelser.

I sin bog ”Ida er pisseprovokerende” tager pædagogen Rikke Smedegaard Hansen et opgør med det gamle råd om at holde den professionelle distance.

Under oplægget vil Rikke fortælle om egne møder med børn og unge, samt forklare, hvorfor det er så vigtigt, at vi forholder os til vores følelser – netop fordi vi skal være professionelle – i stedet for at distancere os fra dem.

Arrangementet er gratis for medlemmer, og der vil være både vådt og tørt til fri afbenyttelse for deltagerne.

Tilmeld dig via tilmeldingsknappen her på siden. HUSK at melde fra, hvis du bliver forhindret i at deltage. Der kan være andre, der ønsker at deltage, som står i kø til en plads.

Tid og sted

 • Onsdag den 27. oktober 2021
 • Kl.18.00 - 20.00
 • STARS, Algade, Vordingborg, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 21. oktober 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-10-27 18:00:00 2021-10-27 20:00:00 Europe/Copenhagen Fyraftensmøde: Følelser er ikke uprofessionelle Foredrag og workshop med pædagog og forfatter Rikke Smedegaard Hansen STARS, Algade, Vordingborg, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Sekretær Gitte Gram Rasmussen

  Tlf. nr.: 35 46 54 68
  E-mail: sydoest@bupl.dk