Log ind

ARRANGEMENTER

Fyraftensmøde: Den gode arbejdsplads


Foredrag med forfatter og kommunikationsekspert Rune Strøm


Årets sidste fyraftensmøde lægger op til lige dele julehygge og gode grin, når humoristiske Rune Strøm deler ud af sine råd til at styrke kommunikationen og trivslen på arbejdspladsen.

I foredraget ‘Den gode arbejdsplads’ deler kommunikationsekspert Rune Strøm ud af sine råd til at skabe bedre kommunikation på arbejdspladsen, så du kan styrke din evne til at forstå dine kolleger.

Rune sætter ”strøm” til sine råd med humor og originalitet. Indholdet er konkret, så det er lige til at bruge i en hektisk dagligdag, hvor vi som kolleger ønsker at være hinandens medspillere.

Rune Strøm er en populær foredragsholder, der kan skabe en uforglemmelig oplevelse med masser af grin, indblik og åbenbaringer, som utvivlsomt vil styrke personalet.

Arrangementet er gratis for medlemmer, og der vil blive sørget for julehyggen, samt serveret lidt vådt og tørt til ganen.

Tilmeld dig via tilmeldingsknappen her på siden. HUSK at melde fra, hvis du bliver forhindret i at deltage. Der kan være andre, der ønsker at deltage, som står i kø til en plads.

OBS: Der vil være krav om fremvisning af gyldigt coronapas.

Tid og sted

 • Torsdag den 2. december 2021
 • Kl.18.00 - 20.00
 • Kongebryg Aps, Kasernevej, Næstved, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 25. november 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-12-02 18:00:00 2021-12-02 20:00:00 Europe/Copenhagen Fyraftensmøde: Den gode arbejdsplads Foredrag med forfatter og kommunikationsekspert Rune Strøm Kongebryg Aps, Kasernevej, Næstved, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Sekretær Gitte Gram Rasmussen

  Tlf. nr.: 35 46 54 68
  E-mail: sydoest@bupl.dk