Log ind

ARRANGEMENTER

Fyraftensmøde: De besværlige børn – er de afvigende eller adfærdsvanskelige? (Sydjylland)


Hvordan skelner vi mellem børn med irriterende forhandlekompetence og så de børn, der er alvorligt følelsesmæssigt forstyrrede, når de opfører sig ens? Det stiller Ann E. Knudsen skarpt på på dette fyraftensmøde.


Tid: Onsdag d. 15. maj, kl. 18.30 – 20.15 (der serveres sandwich og vand kl. 18.00)
Sted: IBC Aabenraa, Dronning Margrethes Vej 6, 6200 Aabenraa (Bemærk at afholdelsesstedet er ændret til IBC)
Målgruppe: Medlemmer af BUPL Sydjylland


Hvad betyder opvækstvilkår for udviklingen af moderne børn? Er opdragelse vold mod vores børn? Kan vi ødelægge deres selvværd, hvis vi sætter grænser for dem? Og hvordan skal vi som “professionelle” voksne håndtere de børn, som ikke er blevet opdraget eller har fået sat grænser?

I foredraget giver Ann E. Knudsen gode råd til, hvordan vi kan skelne mellem børn med irriterende forhandlekompetence, der er vokset op i “et hotel med fuldpension og udstrakt taxaservice” og så de børn, der er alvorligt følelsesmæssigt forstyrrede, når de opfører sig ens.

Ann E. Knudsen er en yderst populær foredragsholder
Ann E. Knudsen er forfatter, foredragsholder, cand.mag. og lektor i dansk og psykologi. Hun er er en yderst populær foredragsholder til både daginstitutioner, skoler og virksomheder, og så er hun en af de få foredragsholdere, der kan kombinere viden og praksiserfaring fra neurovidenskaben, psykologien og det pædagogiske felt.

Tid og sted

 • Onsdag den 15. maj 2019
 • Kl.18.00 - 20.15
 • Dronning Margrethes Vej 6, Aabenraa, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 1. maj 2019 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2019-05-15 18:00:00 2019-05-15 20:15:00 Europe/Copenhagen Fyraftensmøde: De besværlige børn – er de afvigende eller adfærdsvanskelige? (Sydjylland) Hvordan skelner vi mellem børn med irriterende forhandlekompetence og så de børn, der er alvorligt følelsesmæssigt forstyrrede, når de opfører sig ens? Det stiller Ann E. Knudsen skarpt på på dette fyraftensmøde. Dronning Margrethes Vej 6, Aabenraa, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål til arrangementet kontakt venligst
  Lone Skov Drejer (FTR i Haderslev)
  lsd@bupl.dk
  Mobil: 6120 8497

  Har du spørgsmål til tilmelding kontakt venligst
  Julie Schmidt Brodersen
  jcb@bupl.dk
  Tlf: 35465408