Log ind

ARRANGEMENTER

AFLYST/UDSAT Fyraftensmøde: ‘Børn, unge og gaming’ – Fredericia


OBS: Dette arrangement er aflyst, da BUPL Sydjylland har indført et forsigtighedsprincip efter myndighedernes opdateringer i forbindelse med coronavirus. Vi kender alle børn og unge, der er stærkt optaget af computerspil. Men hvilke psykologiske mekanismer og effekter er i spil hos børn og unge, når de kan sidde foran skærmen i timevis? Og hvordan bliver vi pædagoger 'medspillere' i stedet for 'modspillere'?


Tid: 31. marts, kl. 18.00 – 20.00 (der vil være sandwich og vand fra kl. 17.00)
Sted: Fredericia Idrætscenter, Vestre Ringvej 100. 7000 Fredericia
Målgruppe: Medlemmer af BUPL Sydjylland (og måske særligt dig, der arbejder med børn/unge i skolealderen)
Pris: Gratis


Forstå ‘Gamerbørnene’
Computerspil vækker ofte stærke holdninger hos folk. De fleste af os, tager et standpunkt med det samme. Man er enten for eller imod gaming – især hvis det omhandler børn. Men flere og flere børn og unge er optaget af computerspil, og som pædagoger er vi nødt til både at forstå og acceptere ‘Gamerbørnene’.

Derfor vil aftenens oplægsholder, Frederik Bo Christensen sætte fokus på de mekanismer og effekter, der er i spil hos børn og unge, når de sidder foran skærmen. Samtidig vil han også komme med forslag til, hvordan I kan arbejde med computerspil og computerspillere i den pædagogiske praksis. Hovedfokus vil være på:

 • Computerspil og computerspillere
 • Problematikker ved computerspil
 • Værdifulde fællesskaber i computerspil

 

Oplægsholder

Frederik Bo ChristensenFrederik Bo Christensen har en bachelor i Informationsvidenskab, og en kandidat i Pædagogik. Han arbejder som Digital Læringskonsulent, og har spillet computerspil i 20 år.

 

 

 

 

 

Tid og sted

 • Tirsdag den 31. marts 2020
 • Kl.18.00 - 20.00
 • Fredericia Idrætscenter, Vestre Ringvej, Fredericia, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 25. marts 2020 10:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-03-31 18:00:00 2020-03-31 20:00:00 Europe/Copenhagen AFLYST/UDSAT Fyraftensmøde: ‘Børn, unge og gaming’ – Fredericia OBS: Dette arrangement er aflyst, da BUPL Sydjylland har indført et forsigtighedsprincip efter myndighedernes opdateringer i forbindelse med coronavirus. Vi kender alle børn og unge, der er stærkt optaget af computerspil. Men hvilke psykologiske mekanismer og effekter er i spil hos børn og unge, når de kan sidde foran skærmen i timevis? Og hvordan bliver vi pædagoger 'medspillere' i stedet for 'modspillere'? Fredericia Idrætscenter, Vestre Ringvej, Fredericia, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål til tilmelding, så kontakt:
  Lisette Ihler-Hjertholm, sekretær i BUPL Sydjylland
  3546 5449