Log ind

ARRANGEMENTER

Fyraftensarrangement: Pædagogfaglighed i fritid og skole


Kom med til fyraftensarrangement når Trine Ankerstjerne sætter fokus på, hvordan du som pædagog og leder kan styrke fagligheden indenfor fællesskaber, relationer, dannelse og trivsel, hvor omdrejningspunktet er at skabe deltagelsesmuligheder og inkluderende fællesskaber ud fra et børneperspektiv.


Tid: Onsdag den 27. oktober kl. 18.00-20.30
Sted: Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C


Hvordan kan pædagoger styrke fagligheden i deres pædagogiske praksis indenfor kerneområderne?

På dette fyraftensarrangement vil Trine Ankerstjerne sætte fokus på, hvordan du som pædagog og leder kan styrke fagligheden indenfor fællesskaber, relationer, dannelse og trivsel, hvor omdrejningspunktet er at skabe deltagelsesmuligheder og inkluderende fællesskaber ud fra et børneperspektiv. Oplægget tager afsæt i projektet ”Grundlag for pædagogfaglighed i Fritid og skole.”

Skolen er atter et politisk debatemne og ændringerne i folkeskolereformen kalder i høj grad på en tydelig pædagogprofession i skole og fritid. Der er behov for, at ledere prioriterer tid og rum til at udvikle fagligheden.

Du vil blive styrket i at tage de lokale drøftelser om, hvordan pædagogerne i tæt samarbejde med lederne står stærkt på pædagogfagligheden i mødet med blandt andet lærerne, forældrene og selvfølgelig børnene.

Vi serverer en sandwich til arrangementet.

Oplægsholder:
Trine Ankerstjerne er tidligere uddannelsesleder ved professionshøjskolen Absalon og er nu faglig konsulent i BUPL.

Tid og sted

 • Onsdag den 27. oktober 2021
 • Kl.18.00 - 20.30
 • Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 14. oktober 2021 00:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-10-27 18:00:00 2021-10-27 20:30:00 Europe/Copenhagen Fyraftensarrangement: Pædagogfaglighed i fritid og skole Kom med til fyraftensarrangement når Trine Ankerstjerne sætter fokus på, hvordan du som pædagog og leder kan styrke fagligheden indenfor fællesskaber, relationer, dannelse og trivsel, hvor omdrejningspunktet er at skabe deltagelsesmuligheder og inkluderende fællesskaber ud fra et børneperspektiv. Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C BUPL

  Spørgsmål

  Spørgsmål vedrørende indhold:
  Rikke Finseth
  rfi@bupl.dk

  Spørgsmål vedrørende tilmelding:
  Liselotte Malig Pedersen
  lpe@bupl.dk