Log ind

ARRANGEMENTER

Forstå vores gamerbørn


Vil du også gerne have en dybere forståelse for gamerbørnene, så har du chancen nu. BUPL Nordjylland inviterer til temaformiddag, hvor du har mulighed for at komme tættere på gamerverdenen, få en bedre forståelse af gaming og gamerens interesse samt selvfølgelig gode råd og vejledning til din pædagogiske praksis.


Vi får besøg af eksperten Frederik Bo Christensen. Frederik har, med mere end 25 års erfaring som gamer, investeret meget energi og engagement i dette tema og det mærker man! Frederik kommer med stor viden om gamerverdenen, computerspil og computerspillere.

Frederik er uddannet med en bachelor i informationsvidenskab og kandidat i pædagogik og på dagen fører han os sikkert gennem temaer som:

 • Værdifulde fællesskaber i computerspil
 • Gaming og de gode relationer
 • Problematikker og computerspil
Målgruppe

Arrangementet er kun for medlemmer af BUPL Nordjylland. Det er mest for dig, der arbejder med børn og unge i målgruppen 8-18 år i fritiden og de specialiserede tilbud, men også for dig, der er særligt interesseret i området.

Tid

Fredag den 12. november fra 09.30 – 12.30

Sted

BUPL Nordjylland, Niels Jernes Vej 8 B, 9220 Aalborg Øst

Tilmelding

Arrangementet er gratis. Tilmeldingsfristen er den 8. november 2021 kl. 23.59 efter først-til-mølle princippet. Der er begrænsede pladser, så skynd dig!

Praktiske oplysninger

BUPL Nordjylland byder på morgenmad og der vil være en sandwich to go, når arrangementet slutter.

Tid og sted

 • Fredag den 12. november 2021
 • Kl.09.30 - 12.30
 • BUPL Nordjylland, Niels Jernes Vej 8 B, 9220 Aalborg Øst
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 8. november 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-11-12 09:30:00 2021-11-12 12:30:00 Europe/Copenhagen Forstå vores gamerbørn Vil du også gerne have en dybere forståelse for gamerbørnene, så har du chancen nu. BUPL Nordjylland inviterer til temaformiddag, hvor du har mulighed for at komme tættere på gamerverdenen, få en bedre forståelse af gaming og gamerens interesse samt selvfølgelig gode råd og vejledning til din pædagogiske praksis. BUPL Nordjylland, Niels Jernes Vej 8 B, 9220 Aalborg Øst BUPL

  Spørgsmål

  Vicky Lindmark

  Projektleder

  E-mail: vlk@bupl.dk