Fokus på fag: Generationsmødet (ONLINE) - BUPL

Log ind

ARRANGEMENTER

Fokus på fag: Generationsmødet (ONLINE)


Denne gang i FOKUS PÅ FAG ser vi nærmere på emnet generationsskifte og på, hvordan generationsforskelle kommer til udtryk i arbejdslivet.


Sammen med de politisk valgte i BUPL Nordsjælland udforskes perspektiver på generationsskifte i den pædagogiske hverdag.


OBS! Arrangementet er et online-arrangement og foregår via Microsoft Teams. Du vil dagen før arrangementet modtage et link til deltagelse.


PODCAST: Generationsmødet

Jo mere forskellige pædagoger er, jo mere er vi også i stand til at møde alle børn. Derfor skal der være plads til forskellighed.

Det mener Leo Rasmussen, leder af Daycare Nord i Skive Kommune.

Nu er han på vej på pension, og Børn&Unge Podcast har sat ham sammen med den nyligt uddannede pædagog Dea Vogensen til en snak om forskellige generationers syn på pædagogik.

Hør nyeste episode af Børn&Unge Podcast i afspilleren nedenfor – og læs mere i Børn&Unge nr. 8/2020.

FOKUS PÅ FAG

FOKUS PÅ FAG er en tilbagevendende begivenhed for medlemmer af BUPL Nordsjælland.

I FOKUS PÅ FAG diskuterer vi aktuelle emner med de politisk valgte i fagforeningen. Her vil der være rig mulighed for at gå i dialog med sin fagforening, og blive klogere på unge pædagogers arbejdsliv.

Tid og sted

 • Tirsdag den 4. maj 2021
 • Kl.16.00 - 17.00
 • ONLINE BUPL Nordsjælland
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 30. april 2021 00:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-05-04 16:00:00 2021-05-04 17:00:00 Europe/Copenhagen Fokus på fag: Generationsmødet (ONLINE) Denne gang i FOKUS PÅ FAG ser vi nærmere på emnet generationsskifte og på, hvordan generationsforskelle kommer til udtryk i arbejdslivet. ONLINE BUPL Nordsjælland BUPL

  Spørgsmål

  Martha Ernst Jacobsen
  Uddannelses- og professionskonsulent
  Mobil +45 25 58 93 72
  Email maej@bupl.dk