Log ind

ARRANGEMENTER

Faglige organisationer vil i dialog med lokalpolitikerne i Guldborgsund om OK18


De faglige organisationer holder torsdag den 19. april en fælles aktion ved Guldborgsund Kommunes rådhus. Med aktionen vil organisationer markere, at man ønsker en fælles løsning på overenskomstkonflikten.


Kommunalpolitikerne har et medansvar for den fastlåste situation omkring de offentligt ansattes overenskomst. Og det er politikerne på rådhusene, som kan være med til at få stoppet den truende lockout, der vil lamme hele landet.

Det budskab markerer de faglige organisationer i Guldborgsund, når de torsdag den 19. april holder et event i forbindelse med byrådsmødet på ved rådhuset på Parkvej. De faglige organisationer håber på at komme i dialog med de lokale politikere om, hvordan vi finder en løsning på konflikten – en fælles løsning, som gavner hele Danmark.

Eventet finder sted samme dag, som byrådet i Guldborgsund holder byrådsmøde. Organisationerne efterlyser en byrådsbeslutning om, hvordan penge kommunen sparer ved en eventuelt lockout, skal anvendes. Organisationerne har argumenteret for, at ressourcerne bliver på deres respektive fagområder, og dermed bidrager til velfærd til gavn for kommunens borgere.

Med aktionen vil de faglige organisationer med blandt andet pege på, at vi ikke kan have et velfungerende velfærdssystem, hvis vi ikke vi sammen bakker op om, at de offentligt ansatte skal have ordentlige løn- og arbejdsvilkår.

Bag eventet står de faglige organisationer, som blandt andet tæller BUPL, Danmarks Lærerforening, Gymnasieskolernes Lærerforening, Socialrådgiverforeningen, FOA og Dansk Sygeplejeråd og HK Kommunal. 

Arrangører opfordrer alle borgere til at kigge forbi og vise deres støtte til de offentligt ansatte.

Tid og sted

 • Torsdag den 19. april 2018
 • Kl.16.30 - 17.30
 • Parkvej 37, Nykøbing Falster, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 19. april 2018 16:30.
  Tilføj begivenhed til kalender 2018-04-19 16:30:00 2018-04-19 17:30:00 Europe/Copenhagen Faglige organisationer vil i dialog med lokalpolitikerne i Guldborgsund om OK18 De faglige organisationer holder torsdag den 19. april en fælles aktion ved Guldborgsund Kommunes rådhus. Med aktionen vil organisationer markere, at man ønsker en fælles løsning på overenskomstkonflikten. Parkvej 37, Nykøbing Falster, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Henriette Holgersen

  hho@bupl.dk