Log ind

ARRANGEMENTER

AFLYST: Faglig fredagsbar (Aarhus)


Bestyrelsen i BUPL Århus inviterer alle medlemmer til faglig fredagsbar - denne gang med quiz, hvor du skal være skarp på pædagogfagets historie, ligeløn og en masse interessant og sjov bonusviden for at være med i kampen om de mange gode præmier!


Opdateret 11. marts 2020. Arrangement er desværre aflyst pga. coronavirus.
Smitten fra coronavirus udvikler sig i øjeblikket fra time til time.
Sundhedsmyndighederne forudser, at der kan komme kapacitetsudfordringer på sygehusene, som i særlig grad vil ramme de svageste i samfundet. Alles adfærd er derfor afgørende. Vi, der er ressourcestærke, kan bidrage til at inddæmme og afbøde konsekvenserne af smitten, så vi undgår et unødigt stort pres på sundhedsvæsenet.
For at understøtte intentionen fra myndighederne, har BUPL Århus netop besluttet at alle arrangementer frem til påske aflyses.

Tilmeldte får besked pr. mail, og det vil fremgå af www.bupl.dk/aarhus, at arrangementet er aflyst.
Vi følger udviklingen dag for dag, og der kan løbende komme opdateringer på www.bupl.dk/aarhus og https://www.facebook.com/buplaarhus


Bestyrelsen i BUPL Århus inviterer alle medlemmer til Faglig Fredagsbar.

Få en uformel snak med kolleger over en øl eller sodavand og tag del i sjov underholdning.

Denne gang har bestyrelsen arrangeret quiz, hvor du skal være skarp på pædagogfagets historie, ligeløn og en masse interessant og sjov bonusviden for at være med i kampen om de mange gode præmier!

Fredag den 27. marts kl 17-19 i BUPL-huset, Kystvejen 17, Aarhus C

Tilmeld dig senest 19. marts kl. 12.

Fuldt hus og rigtig god stemning til fredagsbaren den 24. januar. Tilmeld dig allerede nu til fredagsbar 27. marts, hvor der er quiz!

Formål med fredagsbar

Formålet med fredagsbaren er at understøtte det faglige fællesskab med en hyggelig stund, hvor der er plads til uformel faglig diskussion på tværs af institutioner. Faglig Fredagsbar er et åbent arrangement for medlemmer af BUPL Århus. Der vil hver gang være billige øl/vand, hyggeligt samvær med kolleger og sjov underholdning med fagligt indhold.

Tid og sted

 • Fredag den 27. marts 2020
 • Kl.17.00 - 19.00
 • BUPL Århus, Kystvejen, Aarhus, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 19. marts 2020 12:00.
  Arrangementet er aflyst
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-03-27 17:00:00 2020-03-27 19:00:00 Europe/Copenhagen AFLYST: Faglig fredagsbar (Aarhus) Bestyrelsen i BUPL Århus inviterer alle medlemmer til faglig fredagsbar - denne gang med quiz, hvor du skal være skarp på pædagogfagets historie, ligeløn og en masse interessant og sjov bonusviden for at være med i kampen om de mange gode præmier! BUPL Århus, Kystvejen, Aarhus, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Signe Jespersen, bestyrelsesmedlem
  rokaya4@hotmail.com