Log ind

ARRANGEMENTER

AFLYST: Hedensted 0-6 årsområdet: Fælles spisning & forberedelse af lønforhandling


AFLYST: Tag din kollega under armen og kom med til et par timer med både fælles spisning og forberedelse af de kommende lønforhandlinger.


Aflysning

På grund af for få tilmeldte har vi været nødt til at aflyse nedenstående arrangement.

 

Fælles lønforberedelse rimer på fælles spisning

Arbejder du som pædagog i en af Hedensted Kommunes dagtilbud, så kan du den 29. november 2021 sammen med dine kolleger og BUPL Østjylland forberede lønønsker til lokal forhandling. Og ikke nok med det så får I mulighed for at spise sammen! Det sker i Hornsyld Idrætscenter.

Program

17:30:   Vi spiser sammen

18.00:    Orientering om, hvordan forhandlingsprocessen med Hedensted Kommune skal forløbe. Over kaffen/teen drøfter vi jeres ønsker til den kommende forhandling af lokalløn

20:00:    Tak for i aften

 

Gratis plakat, der er lige til at hænge op på p-stuen

Vil du gøre reklame for arrangementet på din arbejdsplads, kan du printe en flot plakat gratis her:

Plakat i A3-størrelse

 

Eventuelle ændringer i arrangementet

Vi forberholder os ret til at ændre i programmet, datoen, stedet mv., hvis det bliver nødvenligt. Disse ændringer sender vi besked til de tilmeldte om via Min Side. Det er derfor vigtigt, at du holder dig selv orienteret via Min Side.

Gå til Min Side (brug fx NemID til at logge på)

Tid og sted

 • Mandag den 29. november 2021
 • Kl.17.30 - 20.00
 • Hornsyld Idrætscenter - Tjek svømmehallens åbningstider på website, Nørremarksvej, Hornsyld, Danmark
 • Tilføj begivenhed til kalender 2021-11-29 17:30:00 2021-11-29 20:00:00 Europe/Copenhagen AFLYST: Hedensted 0-6 årsområdet: Fælles spisning & forberedelse af lønforhandling AFLYST: Tag din kollega under armen og kom med til et par timer med både fælles spisning og forberedelse af de kommende lønforhandlinger. Hornsyld Idrætscenter - Tjek svømmehallens åbningstider på website, Nørremarksvej, Hornsyld, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål til arrangementets indhold, kan du kontakte fællestillidsrepræsentant Anne-Marie Søgaard (ama@bupl.dk; 61 20 73 09).

   

  Har du spørgsmål til den elektroniske tilmelding, kan du kontakte administrativ medarbejder Louise Preisel Thomassen (lopt@bupl.dk; 35 46 56 05)