Webinar: E-sport & digital kultur (Østjylland & Århus) - BUPL

Log ind

ARRANGEMENTER

Webinar: E-sport & digital kultur (Østjylland & Århus)


E-sporten er kommet for at blive, og det må vi som organisation forholde os til på et praktisk, pædagogisk plan. Derfor fokuserer oplægsholderen på det gratis webinar "E-sport & digital kultur" den 11. maj 2021 på de digitale kompetencer, som de unge besidder og de kompetencer, vi som organisation og pædagoger kan udvikle. han har blandt andet startet en e-sports-liga op på tværs af klubberne i UngiAarhus. Det er et trygt netværk for de unge, hvor de kan udvikle sig i trygge pædagogiske rammer.


Webinaret handler om

Dagens webinar handler om, hvordan vi som pædagoger kan anvende e-sport til udvikling af digitale kompetencer og færdigheder ved brug af ”Kvalificeret selvbestemmelse” af Jan Tønnesvang?

 

E-sporten er kommet for at blive, og det må vi som organisation forholde os til på et praktisk, pædagogisk plan. Derfor fokuserer oplægsholderne på de digitale kompetencer, som de unge besidder og de kompetencer, vi som organisation og pædagoger kan udvikle. De har blandt andet startet en e-sports-liga op på tværs af klubberne i UngiAarhus. Det er et trygt netværk for de unge, hvor de kan udvikle sig i trygge pædagogiske rammer.

 

Hvordan arbejder vi med online-identitet, hvor både streamning, Youtube og andre sociale medier er på de unges dagsorden? Vi kan som organisation ikke komme uden om den pædagogiske indsats, der ligger i, at de unge færdes på sociale medier. Nogle er tilskuere og andre er producenter af deres eget realityshow. Oplægsholderne vil derfor dele ud af deres snakke med de unge om:

 • Hvordan de bruger deres sociale medier?
 • Hvordan præsenterer de dem selv?
 • Hvad kan de forvente at få igen fra dem, de fremstiller sig for?

 

I UNGiAarhus fokuserer man på de unges velfærd og relationer. Dette fokus er over årene blevet udfordret af den større og større mængde kommunikation, som foregår via onlinemedier. Derfor har de fokus på at adressere det, der foregår i de skjulte online-relationer. Samtidig skaber de trygge rammer for de unge, hvor de har mulighed for at snakke med voksne om deres udfordringer og ikke mindst delagtiggøre de voksne i deres egen relevante kontekst.

 

Program

Kl. 8:45:   Webinaret åbner for tilgang og teknisk hjælp

Kl. 9:00:   Velkomst ved faglig konsulent Bente Christensen, BUPL Østjylland

Kl. 9:05:    ”E-sport, medier og digital kultur og online identitet”, oplæg ved Nick Værnholt

Kl. 10:00:   Pause

Kl. 10:15:   ”E-sport, medier og digital kultur og online identitet”, oplæg fortsat ved Nick Værnholt

Kl. 11:05:   Pause

Kl. 11:15:   ”E-sport, medier og digital kultur og online identitet”, oplæg fortsat ved Nick Værnholt

Kl. 12:00:   Tak for i dag

 

Om oplægsholderen

Nick Værnholt, pædagog i Klub Strand fritids- og ungdomsklub. Nick Værnholt har taget DGI’s grunduddannelse i e-sport og Counter Strike-grundkursus.

 

 

 

 

Pris & tilmelding

Det er gratis for medlemmer af BUPL Østjylland og BUPL Århus at deltage i dette webinar.

 

Målgrupper

Pædagoger og ledere, der er medlem af BUPL Århus og BUPL Østjylland, er velkomne.

 

Afbud

Tilmeldingen er bindende, men bliver du forhindret i at deltage, kan du sende en BUPL-kollega i stedet for. Du skal blot sende os en mail (ostjylland@bupl.dk) med kollegaens navn og emailadresse senest torsdag den 4. maj, 2021, kl. 12. – Under alle omstændigheder vil vi gerne have besked.

 

Hvis du allerede var tilmeldt i 2020

Var du allerede tilmeldt temadagen “E-sport & digital kultur”, da den var planlagt til den 1. april 2020, så gælder din bindende tilmelding stadig (du behøver derfor ikke at tilmelde dig igen).

Hvis du er forhindret i at deltage den 11. maj 2021, beder vi om at du melder afbud til faglig konsulent Bente Christensen (35 46 56 12).

 

Eventuelle ændringer i arrangementet

Vi forbeholder os ret til at ændre i programmet, datoen, stedet mv., hvis det bliver nødvenligt. Eventuelle ændringer i ovennævnte sender vi direkte besked om til de tilmeldte via Min Side. Det er derfor vigtigt, at du holder dig selv orienteret via Min Side.

Gå til Min Side (brug fx NemID til at logge på)

 

Tid og sted

 • Tirsdag den 11. maj 2021
 • Kl.08.45 - 12.00
 • Kystvejen 17, Aarhus, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 5. maj 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-05-11 08:45:00 2021-05-11 12:00:00 Europe/Copenhagen Webinar: E-sport & digital kultur (Østjylland & Århus) E-sporten er kommet for at blive, og det må vi som organisation forholde os til på et praktisk, pædagogisk plan. Derfor fokuserer oplægsholderen på det gratis webinar "E-sport & digital kultur" den 11. maj 2021 på de digitale kompetencer, som de unge besidder og de kompetencer, vi som organisation og pædagoger kan udvikle. han har blandt andet startet en e-sports-liga op på tværs af klubberne i UngiAarhus. Det er et trygt netværk for de unge, hvor de kan udvikle sig i trygge pædagogiske rammer. Kystvejen 17, Aarhus, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål til arrangementet, så ring til faglig konsulent Bente Christensen (35 46 56 12).

  har du problemer med det tekniske ved at deltage i et webinar over Teams, så kontakt administrativ medarbejder Louise Preisel Thomassen (35 46 56 05)