Log ind

ARRANGEMENTER

Ekstraordinær generalforsamling i BUPL Sydjylland


BUPL Sydjyllands kasserer, Jacob Winther Svarre er blevet ansat som dagtilbudschef i Aabenraa Kommune, og stopper derfor som kasserer i BUPL Sydjylland. Som følge heraf afholder fagforeningen ekstraordinær generalforsamling, hvor medlemmerne skal vælge en ny kasserer og evt. også en ny faglig sekretær og en 2. suppleant til Hovedbestyrelsen.


Tid: Onsdag d. 16. januar 2019, kl. 19.00 (Indskrivning fra kl. 18.30)
Sted: BUPL Sydjylland, Gejlhavegård 14B, 6000 Kolding
Målgruppe: Medlemmer af BUPL Sydjylland
Forplejning: Der vil være sandwich og sodavand fra kl. 18.30


Dagsorden

Formålet med den ekstraordinære generalforsamling er at få valgt en ny kasserer. Alt efter personvalget til denne post, kan det aflede yderligere valg. Bemærk at formand, næstformand, faglige sekretærer og bestyrelsesmedlemmer ikke er på valg.

 1. Valg af dirigent og referent
 2. Konstatering af lovlig indvarsling og godkendelse af dagsorden og forretningsorden
 3. Valg af:
  • Kasserer*
  • valg af 2. suppleant til Hovedbestyrelsen
  • valg af faglig sekretær
  • valg af 3. suppleant til BUPL Sydjyllands bestyrelse
 4. Tak for i aften

*Merete Wittrup Lausen stiller op til posten som kasserer. Merete er i dag valgt til henholdsvis 1. suppleant til Hovedbestyrelsen og faglig sekretær. Såfremt Merete bliver valgt til kasserer, vil det aflede valg af en 2. suppleant til Hovedbestyrelsen (nuværende 2. suppleant bliver 1. suppleant) og valg af en faglig sekretær.

Kandidater til kassererposten og den evt. ledige post som faglig sekretær

Kandidat til kassererposten: Merete Wittrup Lausen
Merete Wittrup Lauesen har været suppleant til BUPL’s Hovedbestyrelse siden oktober 2014, og i februar 2015 blev hun valgt til faglig sekretær i BUPL Sydjylland.

Merete har tidligere arbejdet som pædagog i en daginstitution, støttepædagog og specialpædagogisk vejleder i PPR. Inden hun blev valgt til faglig sekretær var hun fællestillidsrepræsentant for pædagogerne i Varde Kommune.

 

Kandidat til posten som faglig sekretær (bliver kun vakant, hvis Merete Wittrup Lauesen vælges til kasserer): Michael Juul Thorup
Michael Juul Thorup er fællestillidsrepræsentant for pædagogerne i Esbjerg Kommune. Denne post blev han valgt til i december 2012. Inden da var han pædagog i en integreret institution i Esbjerg.

Michael har siddet i BUPL Sydjyllands bestyrelse siden 2009, og har været suppleant til Hovedbestyrelsen siden 2014.

 

 

Ønsker du at stille op til kassererposten eller som faglig sekretær?

Alle medlemmer af BUPL Sydjylland har mulighed for at stille op til kassererposten og til posten som faglig sekretær, såfremt sidstnævnte bliver vakant. Du kan melde dit kandidatur forud for den ekstraordinære generalforsamling, men også meddele det under selve generalforsamlingen.

Du kan læse lidt mere om posterne herunder forventninger og opgaver i dette dokument.

Du er også meget velkommen til at kontakte BUPL Sydjyllands formand Jonna Jul Gudmundsen, hvis du ønsker en uddybning og/eller har spørgsmål.
mail: joj@bupl.dk
mobil: 61 20 56 28

Tid og sted

 • Onsdag den 16. januar 2019
 • Kl.18.30 - 21.00
 • Bupl Sydjylland, Gejlhavegård, Kolding, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 16. januar 2019 19:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2019-01-16 18:30:00 2019-01-16 21:00:00 Europe/Copenhagen Ekstraordinær generalforsamling i BUPL Sydjylland BUPL Sydjyllands kasserer, Jacob Winther Svarre er blevet ansat som dagtilbudschef i Aabenraa Kommune, og stopper derfor som kasserer i BUPL Sydjylland. Som følge heraf afholder fagforeningen ekstraordinær generalforsamling, hvor medlemmerne skal vælge en ny kasserer og evt. også en ny faglig sekretær og en 2. suppleant til Hovedbestyrelsen. Bupl Sydjylland, Gejlhavegård, Kolding, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål til den ekstra ordinære generalforsamling eller til tilmeldingen, kan du kontakte Winnie Mikkelsen
  wam@bupl.dk
  3546 5416