Log ind

ARRANGEMENTER

Ikke “back to normal” men “back to better”


Coronakrisen har på mange måder været en af de største forandringer for mange arbejdspladser og arbejdsfællesskaber. Det vigtige er nu, at man på arbejdspladsen lærer af Coronakrisen, så man ikke bare kommer back to normal – but back to better.


Coronakrisen bestod ikke bare af en forandring – men af gentagne forandringer alt efter smittetryk og restriktioner. Sjældent har medarbejdere og ledere skulle omstille sig så ofte og så massivt samtidig med, at de som mennesker selv har befundet sig i en uforudsigelig verden i undtagelsestilstand.

Det har naturligvis præget både opgaveløsning, relationerne og trivsel på arbejdspladserne. Både på godt og ondt.

Coronakrisen og restriktionerne på arbejdspladsen kan have styrket nogle relationer men svækket andre relationer på arbejdspladsen – hvordan får man prikket hul på hinandens Corona-bobler?

Denne temadag er målrettet medlemmer af TRIOen. På dagen får tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter og ledere ny viden, inspiration og konkrete handlemuligheder i forhold til følgende temaer:

 • Hvilke faser har medarbejdere og arbejdsfællesskabet været igennem?
 • Hvad har forskellige grupper på arbejdsplads lært i de ekstraordinære situationer – og hvordan kan grupperne lære af hinanden?
 • Integrer den fælles læring og byg broer, så arbejdspladsen bliver synkroniseret
 • Psykologisk sikkerhed – under og efter Coronakrisen
 • Læring for TRIO’en – TRIO’erne får på webinaret også mulighed for at se på egen læring og formulere et lille minifest til deres fortsatte TRIO-samarbejde.
Oplægsholder

Malene Friis Andersen, er ph.d. og autoriseret psykolog. Hun arbejder som selvstændig organisationspsykolog og som forsker i psykisk arbejdsmiljø, trivsel, stress og sygefravær. Malene er blandt andet forfatter til ”Stop Stress – Håndbog til ledere”, som blev kåret til Årets Ledelsesbog 2017. I 2018 modtog hun GL-prisen for sin forskning og formidling. Malene har de seneste 15 år undervist en lang række ledere, medarbejdere og tillidsvalgte samt TRIO’er. Malene står pt. i spidsen for et større forskningsprojekt om trivsel, arbejdsfællesskaber og ledelse under Coronakrisen.

Form

Temadagen vil veksle mellem oplæg fra Malene Friis Andersen, breakout sessions, hvor TRIO’erne drøfter udvalgte tematikker samt spørgsmål og erfaringsdeling i plenum. Deltagerne arbejder på webinaret med en konkret handleplan. Kom gerne sammen i TRIO’en eller kom selv som TR, AMR eller leder.

Program

Download program

Tid og sted

 • Torsdag den 2. september 2021
 • Kl.09.00 - 15.00
 • ONLINE via ZOOM Bupl Nordsjælland, Østergade 4 A, Hillerød, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 27. august 2021 00:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-09-02 09:00:00 2021-09-02 15:00:00 Europe/Copenhagen Ikke “back to normal” men “back to better” Coronakrisen har på mange måder været en af de største forandringer for mange arbejdspladser og arbejdsfællesskaber. Det vigtige er nu, at man på arbejdspladsen lærer af Coronakrisen, så man ikke bare kommer back to normal – but back to better. ONLINE via ZOOM Bupl Nordsjælland, Østergade 4 A, Hillerød, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Freja Stevenson
  Tlf.: 29 69 81 00
  fjs@bupl.dk