Log ind

ARRANGEMENTER

DIGITAL generalforsamling i BUPL Sydjylland


BUPL Sydjyllands generalforsamling foregår i år digitalt. Via et link kan du deltage hjemmefra og høre nyt fra din fagforening samt stemme på, hvem der skal repræsentere dig og dine kolleger fremover.


OBS. Generalforsamlingen foregår online

På grund af det stigende smittetryk i forbindelse med covid-19 har en enig bestyrelse besluttet at aflyse den fysiske generalforsamling og i stedet tilbyde en digital generalforsamling.

Det betyder desværre, at spisning og foredrag med Rikke Smedegaard er aflyst. BUPL Sydjylland gennemfører i stedet en reduceret generalforsamling, som sikrer, at vi lever op til BUPL’s love i forhold til de demokratiske processer.

 

Digital generalforsamling

Den digitale generalforsamling kommer til at foregå 8. oktober fra kl. 19. Vi begynder med A-kassens generalforsamling og går videre til BUPL Sydjyllands generalforsamling ca. kl. 19.15.

Når du tilmelder dig, vil du efterfølgende få sendt en mail fra avcenterlive.dk med et unikt link, så du kan deltage i generalforsamlingen hjemme fra stuen – eller hvor det passer dig. Du kan deltage via pc, smartphone og tablet. Det vil være muligt at stemme digitalt, ligesom du også skriftligt kan stille spørgsmål eller komme med kommentarer.

 

Kandidater til bestyrelsen

På generalforsamlingen kan du være med til at bestemme, hvem der skal repræsentere dig og dine kolleger i BUPL Sydjyllands bestyrelse. Bestyrelsen vælges af og blandt medlemmerne, og der er i alt 18 bestyrelsesmedlemmer.

Her kan du se en præsentation af kandidater til bestyrelsen

Alle medlemmer i BUPL Sydjylland kan stille op til valg til bestyrelsen. Hvis du har lyst til at stille op til en af posterne, er du meget velkommen. Du kan læse mere om forventninger og praktisk information her: Kort introduktion til bestyrelsesarbejdet

Ønsker du at stille op til en af posterne, så giv meget gerne besked på forhånd til BUPL Sydjyllands formand Jonna Jul Gudmundsen joj@bupl.dk

 

Materialer

Dagsorden til generalforsamling 2020

Beretning fra BUPL Sydjylland 2020

Regnskab og budget fra BUPL Sydjylland

Beretning, regnskab og budget vil blive uddybet mundtligt på den digitale generalforsamling.

 

Tid og sted

 • Torsdag den 8. oktober 2020
 • Kl.19.00 - 22.00
 • Bupl Sydjylland, Gejlhavegård, Kolding, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 8. oktober 2020 22:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-10-08 19:00:00 2020-10-08 22:00:00 Europe/Copenhagen DIGITAL generalforsamling i BUPL Sydjylland BUPL Sydjyllands generalforsamling foregår i år digitalt. Via et link kan du deltage hjemmefra og høre nyt fra din fagforening samt stemme på, hvem der skal repræsentere dig og dine kolleger fremover. Bupl Sydjylland, Gejlhavegård, Kolding, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål til tilmelding, kan du kontakte:

  Rikke Anette Hille
  rah@bupl.dk
  3546 5398