Log ind

ARRANGEMENTER

Dialogmøde om børneområdet:
Sæt kryds ved et godt børneliv


BUPL Sydøst inviterer til politisk dialogmøde i Guldborgsund og stiller spørgsmålet: Hvordan får vi mere kvalitet på børneområdet?


Kommunevalget nærmer sig, og det er vigtigt, at vi får styrket de kommende byrådsmedlemmers interesse for børneområdet og de udfordringer, som daginstitutioner og SFO’er står overfor.

Vi har derfor inviteret kandidaterne fra de politiske partier til dialog- og debatmøde om, hvordan vi udvikler kvaliteten i de pædagogiske tilbud.

Vi håber, at du har lyst til at deltage i debatten sammen med forældre, politikere og andre med interesse for sagen. Med et talstærkt fremmøde viser vi, at vi mener det alvorligt, når vi kæmper for bedre normeringer og mere kvalitet i børnehaver, vuggestuer og SFO’er.

I løbet af aftenen vil der være små oplæg og hverdagsfortællinger fra pædagogisk praksis samt diverse prioriteringsøvelser, som politikerne skal forholde sig til.

Tilmelding:
Mødet er åbent for alle med interesse for børneområdet, men af hensyn til bestilling af mad beder vi om din tilmelding. Tryk på tilmeldingsknappen her på siden og skriv dit navn (e-mail-oplysning er frivilligt). Alternativt kan du trykke ‘deltager’ inde på Facebook-begivenheden Dialog om børnepolitik: Sæt kryds ved et godt børneliv. Så undgår vi forhåbentligt det værste madspild.

Vi glæder os!

Tid og sted

 • Mandag den 25. oktober 2021
 • Kl.18.00 - 20.30
 • Sophieskolen, Merkurs Plads, Nykøbing Falster, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 21. oktober 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-10-25 18:00:00 2021-10-25 20:30:00 Europe/Copenhagen Dialogmøde om børneområdet:
  Sæt kryds ved et godt børneliv
  BUPL Sydøst inviterer til politisk dialogmøde i Guldborgsund og stiller spørgsmålet: Hvordan får vi mere kvalitet på børneområdet? Sophieskolen, Merkurs Plads, Nykøbing Falster, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Sekretær Gitte Gram Rasmussen

  Tlf. nr.: 35 46 54 68
  E-mail: sydoest@bupl.dk