Log ind

ARRANGEMENTER

Det konstruktive samarbejde mellem AMR og TR


BUPL Nordjylland inviterer til det årlige træf for arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter den 9 .november 2021 i Solsidehallen i Nørresundby, hvor du kan høre oplæg med Christian Liebergreen om samarbejde og Karen-Marie Lillelund, som fortæller meget mere om kommunikation.


Oplægsholdere

CHRISTIAN LIEBERGREEN: De indsigter, Christian har fået med sig fra Sirius Patruljen og sin jordomrejse, danner grundlag for foredraget, hvor vigtigheden af et godt samarbejde (med sig selv og andre!), kommunikation og selvledelse er et gennemgående tema. Ligeledes bærer foredragene præg af hans positive livssyn og evige optimisme, og man kan ikke undgå at blive forført og inspireret af hans humoristiske og indlevende formidling af meningsfuld viden.

KAREN-MARIE LILLELUND: Med en positiv arbejdskultur bliver der lettere adgang til nye idéer, der kan forbedre hverdagen og bundlinjen og når arbejdet foregår i en atmosfære hvor man har let til smil, kan man oven i købet minimere risikoen for at travlhed bliver til stress. Karen-Marie Lillelund forholder sig muntert og kritisk til vores måde at kommunikere på. Hun hjælper os med at få øje på de sjove og opmuntrende hændelser i hverdagen, og med at ruske op i den automatiske kommunikation og erstatte den med nærvær.

Praktiske oplysninger

Der gives kørselsgodtgørelse. Hvis du er i egen bil, er taksten efter Statens laveste takst, eller prisen på tog/busbillet for rejsen til kursusstedet.

Husk at medbringe kvittering på tog/busbillet, for at få udgiften refunderet.

Der gives IKKE frikøb til dette arrangement.

Afbud til arrangementet

Bliver du forhindret, vil BUPL Nordjylland gerne have besked herom, da der er forplejning til arrangementet. Afbud sendes til bupl-nordjylland@bupl.dk

Nye arrangementer for tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter

Kommende arrangementer

Tid og sted

 • Tirsdag den 9. november 2021
 • Kl.09.00 - 15.00
 • Solsidehallen, Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 21. oktober 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-11-09 09:00:00 2021-11-09 15:00:00 Europe/Copenhagen Det konstruktive samarbejde mellem AMR og TR BUPL Nordjylland inviterer til det årlige træf for arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter den 9 .november 2021 i Solsidehallen i Nørresundby, hvor du kan høre oplæg med Christian Liebergreen om samarbejde og Karen-Marie Lillelund, som fortæller meget mere om kommunikation. Solsidehallen, Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby BUPL

  Spørgsmål

  Gitte Mølgaard Nielsen

  Faglig konsulent

  Mobil 21 72 84 79