Log ind

ARRANGEMENTER

Det gode MEDsamarbejde – samarbejde mellem leder og medarbejdere


BUPL Hovedstaden er optaget af at bidrage til vedligeholdelsen og udviklingen af det gode MEDsamarbejde på pædagogernes arbejdspladser. Lige nu er BUPL Hovedstaden i fuld gang med at forberede  konferencen om det gode MEDsamarbejde sammen med Aron - Center for bæredygtigt arbejdsliv. En del af forberedelsen er udviklingen af et dialogværktøj, der skal bruges til udvikling af samarbejdet mellem leder og medarbejdere. Værktøjet udvikles i samarbejde med trio'er (leder, TR og AMR) i flere institutioner. Konferencen om Det gode MEDsamarbejde afholder BUPL Hovedstaden den 22. september 2021.


Samarbejdet mellem leder og medarbejdere er grundlaget for, at vi lykkes med det pædagogiske arbejde i hverdagen. Det gode MEDsamarbejde, hvor leder, TR og AMR er omdrejningspunkter for dialogen om tilrettelæggelse og organisering af arbejdet i hverdagen, når solen skinner og når skyerne trækker op.

BUPL Hovedstaden er optaget af at bidrage til vedligeholdelsen og udviklingen af det gode MEDsamarbejde på pædagogernes arbejdspladser. Lige nu er BUPL Hovedstaden i fuld gang med at forberede  konferencen om det gode MEDsamarbejde sammen med Aron – Center for bæredygtigt arbejdsliv. En del af forberedelsen er udviklingen af et dialogværktøj, der skal bruges til udvikling af samarbejdet mellem leder og medarbejdere. Værktøjet udvikles i samarbejde med trio’er (leder, TR og AMR) i flere institutioner.

Her på siden vil du løbende kunne læse mere om arbejdet med Det gode MEDsamarbejde.

Du kan tilmelde her

Har du spørgsmål eller kommentarer kan du kontakte Erik Hausle Steppat, fællestillidsrepræsentant, på 2572 6741 eller ers@bupl.dk

Tid og sted

 • Onsdag den 22. september 2021
 • Kl.09.00 - 16.00
 • CPH Conference, Tietgensgade, København, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 15. september 2021 00:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-09-22 09:00:00 2021-09-22 16:00:00 Europe/Copenhagen Det gode MEDsamarbejde – samarbejde mellem leder og medarbejdere BUPL Hovedstaden er optaget af at bidrage til vedligeholdelsen og udviklingen af det gode MEDsamarbejde på pædagogernes arbejdspladser. Lige nu er BUPL Hovedstaden i fuld gang med at forberede  konferencen om det gode MEDsamarbejde sammen med Aron - Center for bæredygtigt arbejdsliv. En del af forberedelsen er udviklingen af et dialogværktøj, der skal bruges til udvikling af samarbejdet mellem leder og medarbejdere. Værktøjet udvikles i samarbejde med trio'er (leder, TR og AMR) i flere institutioner. Konferencen om Det gode MEDsamarbejde afholder BUPL Hovedstaden den 22. september 2021. CPH Conference, Tietgensgade, København, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål eller kommentarer, så kontakt Erik Hausle Steppat på 2572 6741 eller ers@bupl.dk