Log ind

ARRANGEMENTER

Den synlige TR og AMR


Fagbevægelsen har brug for Tillidsrepræsentanter og Arbejdsmiljørepræsentanter, der er synlige, nærværende og relevante overfor både medlemmer, potentielle medlemmer, ledere, politikere og andre interessenter. Det kræver, at den enkelte TR kan og tør relatere til andre – ikke som en maskinel netværksøvelse, men ud fra det personlige udgangspunkt, vi hver især har.


Om kursusdagen

Denne kursusdag giver værktøjer til repræsentanten anno 2020. Den hjælper TR’ere og AMR’ere med at være relaterende og synlige, frem for blot at ”gemme sig bag” organisationslogoet. Den enkelte må så at sige træde foran logoet og vise hvem vi er, hvorfor vi er medlemmer og har valgt at være repræsentant. At blive mere synlig som TR og AMR handler ikke om at være introvert eller ekstrovert. Eller om at råbe højt på bekostning af andre. Det handler om at den enkelte TR og AMR står ved sit eget udgangspunkt i præcis den rette balance mellem faglighed og personlighed. Det handler om at være en person man følger – frem for at være en der pådutter.

Kursusdagen søger ikke at ændre på kerneopgaven i det at være repræsentant. Den søger at bidrage med en dimension, der kan komplementere den stærke faglighed de fleste repræsentanter i forvejen har. Udover synlighed helt generelt giver dagen et konkret værktøj til at skabe fortællinger, der kan bidrage til personlig og uformel relationsopbygning og synlighed. De følger i mange tilfælde den synlige repræsentant i langt højere grad end de følger et logo og en funktion.

Underviserne

Underviserne på kursusdagen er forandringsvejleder Anders Bjørk og kommunikationstræner Anders Gisselmann, der begge har stor erfaring i fagbevægelsens arbejde med og udvikling af TR og AMR funktionen. De arbejder med at gøre TR og AMR synlige og relaterende i forhold til både medlemmer, kolleger, ledelse, politikere og andre mennesker, som vi i vores egenskab af repræsentant skal forholde os til. Via deres involverende, underholdende og udfordrende workshop baserede indlæg formår de at fremelske modet og lysten hos repræsentanterne.

Praktiske oplysninger

Kursusdagen er for AMR og TR, så vi ser gerne, at I følges ad.

BUPL Nordjylland er vært ved en sandwich og sodavand.

Der er ikke frikøb i forbindelse med kursusdagen. Der udbetales kørselsgodtgørelse.

Tid og sted

 • Onsdag den 9. september 2020
 • Kl.16.00 - 20.00
 • BUPL Nordjylland, Niels Jernes Vej 8 B, 9220 Aalborg Øst
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 1. september 2020 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-09-09 16:00:00 2020-09-09 20:00:00 Europe/Copenhagen Den synlige TR og AMR Fagbevægelsen har brug for Tillidsrepræsentanter og Arbejdsmiljørepræsentanter, der er synlige, nærværende og relevante overfor både medlemmer, potentielle medlemmer, ledere, politikere og andre interessenter. Det kræver, at den enkelte TR kan og tør relatere til andre – ikke som en maskinel netværksøvelse, men ud fra det personlige udgangspunkt, vi hver især har. BUPL Nordjylland, Niels Jernes Vej 8 B, 9220 Aalborg Øst BUPL

  Spørgsmål

  Faglig sagsbehandler

  Gitte Mølgaard Nielsen

  E-mail: gin@bupl.dk