Log ind

ARRANGEMENTER

Demonstration for en løsning for alle (Sydøst)


Tirsdag den 24. april 2018 holder fagforeningerne i Køge demonstation for en fælles løsning på de fastlåste overenskomstforhandlinger, som kommer alle til gavn. Med demonstrationen vil de offentligt ansatte markere, at ordentlige løn- og ansættelsevilkår er en forudsætning for, at vi kan opretholde den danske velfærd.


Overenskomstforhandlingerne trækker ud, og senest har forligsmanden givet parterne yderligere 14 dage til at nå hinanden. På tirsdag har fagforeningerne i Køge kaldt til demonstration for et ja til en fælles løsning og nej til arbejdsgivernes trussel om lockout.

Danmark har brug for en løsning, som gavner den danske velfærd. Og det indebærer, at man fra arbejdgiverside respekterer kravet om ordentlige løn- og arbejdsvilkår. Uden ordentlige forhold kan den danske velfærd ikke bestå og udvikle sig. Derfor er en løsning på konflikten en løsning for alle i Danmark.

Hver dag står hundredetusindvis af offentligt ansatte op for at sikre vores velfærd. De hjælper de syge, de handicappede, de udsatte og de ældre. Eller tager sig af samfundets mindste og underviser og uddanner børn og unge. Og endnu andre tager sig af vores tryghed eller arbejder på kontorerne, med at få alle velfærdssamfundets mange aktiviteter og indsatser til at hænge sammen. De stiller ikke ublu krav, men ønsker blot, at rimelige krav bliver mødt med respekt og anerkendelse. Ikke trusler om lockout.

Vi opfordrer alle Køges borgere til at deltage i demonstrationen og bakke deres offentligt ansatte op.

Arrangør: Fagforeningerne i Køge

Taler

Marie Sonne (SL)
Fællessang – En løsning for alle mand
Helle Dirksen (DSR)
Musikalsk intermezzo
Michael Rosenberg (HK)
Fællessang – Skipper Clements morgensang
Majbrit Berlau (DS)
Fællessang – Når jeg ser et rødt flag smælde

Tid og sted

 • Tirsdag den 24. april 2018
 • Kl.17.00 - 18.00
 • Torvet, Køge, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 24. april 2018 17:00.
  Tilføj begivenhed til kalender 2018-04-24 17:00:00 2018-04-24 18:00:00 Europe/Copenhagen Demonstration for en løsning for alle (Sydøst) Tirsdag den 24. april 2018 holder fagforeningerne i Køge demonstation for en fælles løsning på de fastlåste overenskomstforhandlinger, som kommer alle til gavn. Med demonstrationen vil de offentligt ansatte markere, at ordentlige løn- og ansættelsevilkår er en forudsætning for, at vi kan opretholde den danske velfærd. Torvet, Køge, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  NB! Du skal ikke tilmelde dig, Bare mød op.

  Joakim Rex Blankschøn

  jrb@bupl.dk