Log ind

ARRANGEMENTER

Debataften om SFO- og klubkrisen (inkl. spisning)


Hvordan løser vi fritidsinstitutionernes krise? BUPL Sydøst inviterer til debat om fritidspædagogikkens udfordringer med et panel af dygtige folk, der vil berige debatten med viden og indsigt.


Coronakrisen har sat ekstra gang i udmeldelserne, og samtidig oplever fritidsinstitutionerne gang på gang at blive nedprioriteret i forhold til skoledelen. Kort sagt: Fritidsområdet bløder.

Derfor er det på høje tid at få vent udviklingen, men hvad kan vi som ledere og pædagoger selv gøre?

BUPL Sydøst ønsker at gøre denne debataften til en gylden mulighed for at udveksle erfaringer og meninger på fritidsområdet. Håbet er, at vi sammen kan blive klogere, så vi nemmere kan finde veje ud af krisen på fritidsområdet.

Til at sætte skub i debatten har vi hyret et panel af interessante personer med stor erfaring og viden på området, men der vil også være rig mulighed for at stille spørgsmål og give sin mening tilkende fra salen.

Inden debatten går i gang, vil der blive serveret et lækkert måltid i et tilstødende lokale.

TILMELD DIG via tilmeldingsknappen her på siden!

Vi glæder os til at debattere med jer!

Tid og sted

 • Onsdag den 25. august 2021
 • Kl.18.00 - 21.00
 • Pakhuset Braunstein, Carlsensvej, Køge, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 25. august 2021 15:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-08-25 18:00:00 2021-08-25 21:00:00 Europe/Copenhagen Debataften om SFO- og klubkrisen (inkl. spisning) Hvordan løser vi fritidsinstitutionernes krise? BUPL Sydøst inviterer til debat om fritidspædagogikkens udfordringer med et panel af dygtige folk, der vil berige debatten med viden og indsigt. Pakhuset Braunstein, Carlsensvej, Køge, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Sekretær Gitte Gram Rasmussen

  Tlf. nr. 35 46 54 68 eller mail: sydoest@bupl.dk