Log ind

ARRANGEMENTER

AFLYST: MidtVestjylland: Medlemsmøde om OK21 (Holstebro)


Hvad skal BUPL gå efter ved forhandlingsbordet i OK21? Kom og klæd BUPL på med dine ideer og krav til næste års forhandlinger om den nye overenskomst.


BUPL forhandler pædagogernes løn

I 2021 er der overenskomstforhandlinger på hele det offentlige område. BUPL forhandler de løn- og arbejdsvilkår, som gælder for pædagogerne.
Inden hver overenskomstforhandling involverer BUPL derfor vores medlemmer, for at kunne bære medlemmernes stemme ind til forhandlingsbordet.

Din stemme er vigtig!

BUPL er intet uden vores medlemmer. Til medlemsmødet om OK21 er det derfor din stemme, der er vigtigst. Der indledes med et kort oplæg fra BUPL MidtVestjyllands repræsentanter i BUPL’s hovedbestyrelse. Derefter bliver der mulighed for at diskutere og komme med input til, hvad BUPL skal lægge vægt på til de kommende forhandlinger. Tag gerne en kollega med og vær med til at sætte dagsordenen – til gavn for hele vores fag.

Oplægsholdere:

Johnny Gaardsdal og Jonna Uhre er BUPL MidtVestjyllands hovedbestyrelsesmedlemmer og kommer med et kort oplæg om forspillet til OK21 og agerer derefter tovholder på diskussionen om vores fælles løn- og arbejdsvilkår.

Målgruppe:

Alle medlemmer, der er ansat ved en Kommune, i en kommunal eller selvejende institution.

Bemærk, at der max er plads til 50 pers. efter det gældende forsamlingsforbud.

Forplejning:

Der serveres frugt og sodavand.
Har du bemærkninger, fx til forplejningen, bedes du skrive dette i kommentarfeltet, når du tilmelder dig.

Tid og sted

 • Onsdag den 26. august 2020
 • Kl.19.00 - 21.00
 • BUPL MidtVestjylland, Stationsvej 8a, 7500 Holstebro
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 25. august 2020 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-08-26 19:00:00 2020-08-26 21:00:00 Europe/Copenhagen AFLYST: MidtVestjylland: Medlemsmøde om OK21 (Holstebro) Hvad skal BUPL gå efter ved forhandlingsbordet i OK21? Kom og klæd BUPL på med dine ideer og krav til næste års forhandlinger om den nye overenskomst. BUPL MidtVestjylland, Stationsvej 8a, 7500 Holstebro BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte BUPL MidtVestjylland på midtvestjylland@bupl.dk eller 3546 5555.