BUPL Hovedstaden, konference - Det gode MED-samarbejde - BUPL

Log ind

ARRANGEMENTER

BUPL Hovedstaden, konference – Det gode MED-samarbejde


BUPL Hovedstaden er optaget af at udvikle samarbejdet mellem leder og medarbejdere. For kommunale og selvejende institutioner er samarbejdet mellem leder og medarbejdere beskrevet i aftalen om MED-indflydelse og MED-bestemmelse. MED-aftalen er forhandlet mellem den enkelte kommune/forvaltning og fagforeningerne. Arbejder du i en privat institution eller skole vil samarbejdet mellem leder og medarbejdere være beskrevet i de overenskomster, der gælder for den enkelte private institution eller skole. Konferencen om det gode MED-samarbejde er den 24. marts 2021.


BUPL Hovedstaden er optaget af at udvikle samarbejdet mellem leder og medarbejdere. For kommunale og selvejende institutioner er samarbejdet mellem leder og medarbejdere beskrevet i aftalen om MED-indflydelse og MED-bestemmelse. MED-aftalen er forhandlet mellem den enkelte kommune/forvaltning og fagforeningerne. Arbejder du i en privat institution eller skole vil samarbejdet mellem leder og medarbejdere være beskrevet i de overenskomster, der gælder for den enkelte private institution eller skole.

Konferencen og det gode MED-samarbejde henvender sig til ledere og tillidsvalgte – tillidsrepræsentant, arbejdsmiljørepræsentant og MED-repræsentanter.

Du kan tilmelde til konferencen her:

Siden bliver løbende opdateret frem mod konferencen.

Du kan læse mere om BUPL Hovedstadens arbejde med udviklingen af samarbejdet mellem leder og medarbejdere her:
Du skal scrolle frem til side 17 – 18.

Er du vegetar eller har allergi i forhold til bestemte fødevarer kan du kontakte Erik Hausle Steppat på 2572 6741 eller ers@bupl.dk, så DGI Byens køkkn kan tage højde for dette den 24. marts 2021.

Tid og sted

 • Onsdag den 24. marts 2021
 • Kl.09.00 - 16.00
 • DGI-byen, Tietgensgade 65, 1704 København, København V, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 17. marts 2021 11:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-03-24 09:00:00 2021-03-24 16:00:00 Europe/Copenhagen BUPL Hovedstaden, konference – Det gode MED-samarbejde BUPL Hovedstaden er optaget af at udvikle samarbejdet mellem leder og medarbejdere. For kommunale og selvejende institutioner er samarbejdet mellem leder og medarbejdere beskrevet i aftalen om MED-indflydelse og MED-bestemmelse. MED-aftalen er forhandlet mellem den enkelte kommune/forvaltning og fagforeningerne. Arbejder du i en privat institution eller skole vil samarbejdet mellem leder og medarbejdere være beskrevet i de overenskomster, der gælder for den enkelte private institution eller skole. Konferencen om det gode MED-samarbejde er den 24. marts 2021. DGI-byen, Tietgensgade 65, 1704 København, København V, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål til konference om det gode MED-samarbejde, kan du kontakte Mia Skou Jørgensen på msk@bupl.dk eller 6162 1067, eller Erik Hausle Steppat på 2572 6741 eller ers@bupl.dk