Log ind

ARRANGEMENTER

BUPL Fyn afholder TR kurser i uge 39/2018


Kurserne er udviklet for at du som TR kan hente viden og inspiration til nye og kendte TR opgaver, kompetenceudvikle og træne TR funktioner og rollen, og så kan du møde TR kollegaer fra hele Fyn.


KURSUS INDHOLD: Klik her for at se vores folder med info om de enkelte kurser – udskriv som hæfte eller booklet, så får du en fin lille A5-folder.

(klik på det enkelte kursus for at tilmelde dig)

Kurserne er for medlemmer, der er ansat på det kommunale område…..

Bisidderrollen – mandag den 24. september – kl. 9-12

Få opdateret din viden omkring begrebet bisidder og bliv styrket i din rolle som bisidder, når du deltager i tjenstlige samtaler, sygefraværssamtaler m.v.

 

Overenskomst ÷ løn – mandag den 24. september – kl. 13-16

BUPL’s overenskomst er mere end løn. Vi gennemgår den kommunale overenskomst for pædagoger ved daginstitutioner, skole-fritidsordninger, klubber mv. fra A til Z.

 

Konstruktiv og interesse-baseret forhandling – mandag den 24. september – kl. 9-15

Få viden, du fremadrettet kan bruge i en enhver forhandlingssituation. Forhandling drejer sig ikke kun om lønforhandling. Vi forhandler hele tiden i vores arbejdsliv.

 

Løn og nyansættelser – tirsdag den 25. september – kl. 9-12

Fødselstallet er stigende. Mange ældre skal snart på pension. Et øget mod på at søge nye udfordringer bevirker, at der kommer stadig flere nyansættelser.

 

Få styr på pensionen –lær at tage et pensionstjek – tirsdag den 25. september – kl. 13- 16

For at kunne hjælpe dine kolleger til at tage deres eget Pensionstjek er du, som TR, nødt til at kende de basale forudsætninger i Pensions-pakken, som alle pædagoger har i Pædagogernes Pension.

 

Mediation – konfliktmægling- og samtaleredskaber – tirsdag den 25. september – kl. 9-15

Oplever du som TR, at det kan være svært at agere i konflikter mellem to parter? Oplever du, at det i tilspidsede konflikter kan være svært at bevare overblikket eller holde dig selv personligt ude af konflikten? Vidste du, at langt de fleste konflikter opstår på grund af misforståelser?

 

Brug MED strategisk – onsdag den 26. september – kl. 9-12

I Rammeaftalen om medindflydelse og medbestemmelse er det understreget, at TR er den centrale medarbejderrepræsentant, således at samarbejdet mellem ledelsen og medarbejderne bygger på TR-institutionen.

 

Fysisk arbejdsmiljø – onsdag den 26. september – kl. 13-16

Pædagoger bidrager hver for sig og sammen til at opretholde det gode arbejdsmiljø på arbejdspladsen. De tillidsvalgte er – sammen med institutionens leder – centrale i arbejdet med det daglige arbejdsmiljø.

 

Den strategiske TR – onsdag den 26 september 2018 – kl. 9-15

På dagen skal vi arbejde med dine analytiske og strategiske overvejelser på den fagpolitiske bane. Du vil gå hjem med en større bevidstgørelse omkring de elementer, du skal tænke ind og arbejde rundt om, når du vil påvirke en fagpolitisk dagsorden både på den korte og lange bane.

 

Skriv et læserbrev – torsdag den 27. september – kl. 9-12

Du er optaget af en sag. Du er indigneret af en forandring, der vil forringe vilkår for børn og pædagoger. Du har noget på hjerte og synes det skal ud over rampen. Du kunne skrive et læserbrev!

 

Årlig lønforhandling – torsdag den 27. september – kl. 13-16

Den enkelte medarbejder har krav på at få sin løn vurderet hvert år. Dette sker ved de årlige lønforhandlinger. Som TR i BUPL-Fyn er du en central person i disse forhandlinger, fordi du oftest vil have kompetencen til at forhandle.

 

Motivation i rollen som TR – torsdag den 27. september – kl. 9-15

Her introduceres en adfærdsmodel -Enneagrammet – der skaber klarhed omkring deltagernes egne værdier og overbevisninger.

 

Løntjek – fredag den 28. september – kl. 9-12

Får medarbejderne den korrekte løn? De fleste gør, men der sker også fejl. Selv en lille fejl kan over år blive til store beløb.

 

Pressekontakt – fredag den 28. september – kl. 13-16

Omtale i medierne er både troværdigt og gratis. Men hvordan tænker og arbejder journalister egentlig? Hvordan vælger og vinkler de deres historier? Og hvad kan du gøre for at få dine gode historier bragt i medierne?

 

PRAKTISK INFO:

Heldagskurserne er inkl. frokost. Deltagere på halvdagskurser skal ved tilmelding angive om du ønsker frokost eller ej – vi spiser frokost sammen kl. 12.

Som TR kan du søge om frikøb, når du deltager i et eller flere af kurserne.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tid og sted

  • Mandag den 24. september 2018
  • Kl.09.00 - 16.00
  • Mødecenter Odense ApS, Buchwaldsgade, Odense, Danmark

Tilmelding

Tilmeldingsfrist:
Senest den 26. august 2018 23:59.
Tilføj begivenhed til kalender 2018-09-24 09:00:00 2018-09-24 16:00:00 Europe/Copenhagen BUPL Fyn afholder TR kurser i uge 39/2018 Kurserne er udviklet for at du som TR kan hente viden og inspiration til nye og kendte TR opgaver, kompetenceudvikle og træne TR funktioner og rollen, og så kan du møde TR kollegaer fra hele Fyn. Mødecenter Odense ApS, Buchwaldsgade, Odense, Danmark BUPL

Spørgsmål

Pernille Isaksen-Ejby, næstformand i BUPL Fyn

E-mail:pie@bupl.dk